Eyüp Sevdalıları Aynı Yemekte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Eyüp Sevdalıları Aynı Yemekte Buluştu

Eyüp Sevdalıları Aynı Yemekte Buluştu

Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, belediye başkan aday adaylarıyla bir akşam yemeğinde buluştu.

08.02.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Merkezi'deki Mihmandar Restoran'da gerçekleşen yemeğe Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Aday Adayları Seçkin Turan, Deniz Köken, Ali Çolak, Mikail Aslan, Selim Bilmen, Abdullah Çelik ve Eyüp Sarı katıldı. Yemekte ayrıca İl Yönetim Kurulu üyesi Serkan Duran ile Eyüp Ak Parti Av. Rasim Bozkurt aday adayları ile Başkan Adayı Remzi Aydın'a eşlik etti.

Yemekte bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, "Bugün Eyüp sevdalıları olarak aynı yemekte buluştuk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ak Parti kardeşliği işte budur. Her zaman bana destek olacaklarını söyleyen Ak Parti Eyüp Başkan Aday Adayı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Doğma, büyüme Eyüplü olduğunu ve kendisine verilen bu önemli göreve gelebilmek için geceli gündüzlü çalışacağını kaydeden Aydın, şunları söyledi: "Çocukluğumdan beri Eyüp' ün maneviyatını soluyan, bir Eyüplü olarak bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden geleni yapacağım. Belediye Başkanlığı gerçekten özveri gerektiren, zor ve sorumlulukları çok fazla olan bir görev. Hele ki bu ilçe Eyyüb El Ensari Hazretleri'nin mukaddes mekanı olduğunda bu sorumluluk daha da büyüyor, ağırlaşıyor. Aslında siyaset zor ama risk alanların, zorluklara karşı yılmayanların sahasıdır. Milletimiz beni bu göreve layık görürse, Eyüplüler için geceli gündüzlü elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Bu arada aday adaylığı sürecinde aynı maratonda koştuğumuz Ak Parti Aday Adaylarımıza da beni kırmayarak bu yemek davetine katıldıkları için de çok teşekkür ediyorum. Ak Parti, birlik, beraberlik, hoşgörü ve dayanışma kalesi gibidir. Hepimiz bir ülkü uğruna milletimize hizmet etmek üzere çalışırız. Durmak yok yola devam !"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyüp Sevdalıları Aynı Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement