F&F Denim Koleksiyonunda Renkli Jean Egemenliği - Son Dakika
Güncel

F&F Denim Koleksiyonunda Renkli Jean Egemenliği

F&F Denim Koleksiyonunda Renkli Jean Egemenliği

F&F'in jean baskı ve desen trendinden ilham alarak hazırladığı yeni koleksiyonu, çarpıcı tasarımlara imza atıyor.

14.09.2012 15:44

F&F 2012/2013 Denim Koleksiyonu, kadın ve erkek için bir araya getirdiği klasik, keskin ve sportif çizgilerle tüm şehri moda sahnesine dönüştürüyor. Dinamik ve çekici görünmenin sırlarını veren bu koleksiyon, geniş renk skalasının yanı sıra, sezonun en popüler altın, gümüş ve bordo tonlarını da ağırlıklı olarak içeriyor. Aztek desenlerinden animal print ve kaleydoskop tasarımlarına kadar kadar geniş bir desen paleti şık detaylarla bütünleşirken, tarzınızdaki farklılığı yansıtmanızı sağlıyor.

Bütün gün rahat hissettiren çarpıcı tasarımlar, geçmiş yıllardaki jean modellerinden de etkileniyor. İndigo rengi skinny ve 70'li yılların modasından esinlenerek tasarlanan yeni bootcut jeanler, yepyeni bir trendin oluşumunu sağlarken, hem kadın hem de erkek koleksiyonlarında renkli ve şık stillere imza atıyor. Sonbaharda bordo rengin egemenliğine kapılacak erkeklerin modern ve karizmatik çizgilerini, yıkanmış boru paça siyah jeanler de destekliyor.

F&F, kaliteli, modayı takip eden ve günün her saatinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan koleksiyonlarıyla KİPA Mağazaları'nda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel F&F Denim Koleksiyonunda Renkli Jean Egemenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement