Kız meselesi yüzünden 8 kişinin birbirine girdiği kavga cinayetle bitti - Son Dakika
3.Sayfa

Kız meselesi yüzünden 8 kişinin birbirine girdiği kavga cinayetle bitti

İstanbul Fatih'te, Afganistan uyruklu gençlerin kız meselesi yüzünden başladığı kavgaları cinayetle bitti. Kavgaya karışan 26 yaşındaki bir genç, herkesin gözü önünde bıçaklandığı anlar bir marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

15.11.2020 12:13  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih, Nişanca Mahallesi, Mola Taşı Caddesi üzerinde 9 Kasım 2020 tarihinde meydana gelen olayda bir marketin önünde 7-8 kişi kavga etmeye başladı.

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLANDI

Sokaktaki onlarca insanın gözü önünde yaşanan kavga sırasında Ahmet Khaalid (26) bıçaklanarak ağır yaralandı. Şüpheliler olay yerinden yaya olarak kaçarken, yaralanan Ahmet Khaalid Samatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Afganistan uyruklu Ahmet Khaalid tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN TARTIŞMIŞLAR

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla başlatılan soruşturmada, polis güvenlik kamera görüntülerini kullanarak şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Afganistan uyruklu Bilal M.(43), Reham M.(20), Zebi M.(18) Bayrampaşa'da Rahman A.(23) Surgun Ş.(20) ise Sultangazi ilçesinde olaydan sonra gözaltına alındı.

Fatih'teki cinayet anları güvenlik kamerasına yansıdı

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelilerin daha öncede kız meselesi yüzünden tartıştıkları, olay günü market önünde karşılaştıklarında bir kez daha kavga ettikleri tespit edildi.

Kız meselesi yüzünden 8 kişinin birbirine girdiği kavga cinayetle bitti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kız meselesi yüzünden 8 kişinin birbirine girdiği kavga cinayetle bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • osman: 20 yılda ülkeyi agzına kadar suriyeli afgan vs doldurdular.ülke adeta yaşanmaz hale geldi.her yerde bunlar siğortasız ve ucuza çlş türkler aç işsiz kalıyor.cinnet cinayet intihar bu yüzde çok arttı.halk bunalımda işsiz aç 43 3 Yanıtla
  • Eyvah ülkem : Memleket memleket değil mülteci kampı. Sınırlar yol geçen hanı. Yeter da hepsini a b ayırmadan defetmek lazım 3 1 Yanıtla
  • Aslan: Sınırlar yol geçen hanı herkes ülkemizde bu işe bir çözüm bulsun yetkililer 2023 seçimleri yakın 2 0 Yanıtla
  • FARUK : SALAKLAR 0 0 Yanıtla

Advertisement