Fatih Terim, PSG maçında Fenerbahçe derbisine göre 2 değişiklik yaptı! - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, PSG maçında Fenerbahçe derbisine göre 2 değişiklik yaptı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Paris Saint Germain maçının 11'inde, son oynanan Fenerbahçe derbisine göre 2 değişiklik yaptı. Terim sakatlığı bulunan Lemina'nın yerine Seri'yi, Feghouli'nin yerine ise Donk'u sahaya sürdü.

01.10.2019 21:26  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında sahasında oynayacağı Paris Saint Germain maçının 11'i belli oldu. Teknik Direktör Fatih Terim, ligdeki Fenerbahçe karşılaşmasına göre 2 değişiklik yaptı. Fenerbahçe derbisinde oynayan Mario Lemina ve Sofiane Feghouli'nin yerine Seri ve Ryan Donk 11'de görevlendirildi. Lemina ayrıca sakatlığından dolayı 18 kişilik kadroda da yer almadı.

İŞTE YEDEKLER

Sarı-kırmızılılar, PSG karşısına; Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Yuto Nagatomo, Ryan Donk, Steven N'zonzi, Jean Micahel Seri, Younes Belhanda, Ryan Babel ve Radamel Falcao 11'i ile çıkacak. Yedeklerde ise Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Adem Büyük, Selçuk İnan, Ömer Bayram, Florin Andone ve Sofiane Feghouli görev bekleyecek.

Fatih Terim, PSG maçında Fenerbahçe derbisine göre 2 değişiklik yaptı!
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fatih Terim, PSG maçında Fenerbahçe derbisine göre 2 değişiklik yaptı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Psiko: Psg bize hayal kırıklığı yaşatma 6 at 4 13 Yanıtla
  • Galatasaray : 3-2 aliriz babel2)ve seri atarlar. 2 3 Yanıtla
  • Hayri Hayrullah: Haydi PSG vurduğun gol olsun. 2 2 Yanıtla
  • SENDEN ANCAK KEBAPÇI OLUR: SENİN YAPTIĞIN TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ SOKAKTAKİ SİMİTÇİ DE YAPAR SEN ANCAK SEYREDERSİN TİYATRO OYNARSIN DÜNYA KADAR PARA VERİLDİ OYNATTIĞIN FUTBOLA BAK, BU TAKIM KOŞMUYOR, ADAMLAR ANTİLOP GİBİ KOŞUYOR 1 3 Yanıtla
    Kebapçı: Bilgisizce bi yorum 1 0
  • GalataSaray : Babelin yerine Andone, Nagamotonun yerine Omer ve Marianonun yerine Sener oynamali. 0 1 Yanıtla
  • ünal: fatih terim hiç türk futbolcun yokmu ben galatasayardan utandım yazık bu memleketin parasına fallco nerde anlamadım milli takımı halletti darısı cimboma 0 0 Yanıtla

Advertisement