Fatih Terim'in İstediği Melo'nun Menajeri, Boca Juniors'la Görüşüyor - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'in İstediği Melo'nun Menajeri, Boca Juniors'la Görüşüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in istediği Felipe Melo'nun menajeri, Arjantin ekiplerinden Boca Juniors'la görüşüyor.

28.12.2018 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'da sezonu Palmeiras formasıyla şampiyon tamamlayan Felipe Melo için Arjantin basınından ciddi bir iddia ortaya atıldı. Fatih Terim'in ''Onların isimlerini duyunca yüzüm gülüyor'' dediği iki isimden biri olan Felipe Melo'nun menajerinin, Boca Juniors ile görüştüğü ortaya çıktı.

Habere göre, daha önce verdiği bir röportajında Arjantin'de Boca'yı desteklediğini açıklayan Melo için Arjantin devi ilk görüşmelere başladı. Görüşmelerin olumlu geçmesi halinde Melo'nun da Boca'ya sıcak baktığı belirtildi. Boca Juniors formasıyla oynayan en son Brezilyalı oyuncu 2010 yılında Luiz Alberto olmuştu. Transferin gerçekleşmesi halinde Melo, 8 sene sonra Boca forması giyen ilk Brezilyalı olacak.

(Sporx)

Fatih Terim\'in İstediği Melo\'nun Menajeri, Boca Juniors\'la Görüşüyor

Son Dakika Spor Fatih Terim'in İstediği Melo'nun Menajeri, Boca Juniors'la Görüşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali: Bu moronu futbol katilinj zaten oyle birisi isterr. Adam futbol katil odulunu aldi daha 3-4 gun once. Dusunun durumu 2 12 Yanıtla
  • çakma kadrolu: 696 KHK İLE TAŞERONDAN KADROYA GEÇEN 4/D Lİ SÜREKLİ İŞÇİLERE 31.10.2020 TARİHİNE KADAR UYGULANAN YÜKSEK HAKEM KURULU (YHK) KARARLARI HAKSIZLIKTIR.. KADRO ALAN İŞÇİLER OLARAK BİZLERDE 2019 KAMU TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İSTİYORUZ.. BİZLERDE ESKİ KAMU İŞÇİLERİ İLE AYNI HAKLARI İSTİYORUZ !!!sss 1 4 Yanıtla

Advertisement