İzmit Belediyesinden İlköğretim Okuluna Çok Amaçlı Salon - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesinden İlköğretim Okuluna Çok Amaçlı Salon

İzmit Belediyesinden İlköğretim Okuluna Çok Amaçlı Salon

İzmit Belediyesi, Akpınar TOKİ konutlarında bulunan Fatma Seher İlköğretim Okuluna çok amaçlı bir spor salonu kazandırdı.

08.10.2013 16:48  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından Akpınar TOKİ konutlarında bulunan Fatma Seher İlköğretim Okulu'na çok amaçlı bir spor salonu kazandırıldı.

Çok amaçlı salonun açılışı için düzenlenen törene İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Okutan, okul müdürü Yalçın İlgün, okul aile birliği başkanı Sevinç Ayçiçek, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ile okunan İstiklal Marşının ardından açılış konuşmalara geçildi. Okul müdürü Yalçın İlgün, Başkan Doğan'a teşekkür ederek böyle güzel bir salona kavuşmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da yaptığı konuşmada, "Belediye olarak asli görevlerimiz arasında olmamasına rağmen eğitime katkı sağlamayı kendimize görev kabul ediyoruz. Çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda eğitim görmesi en büyük arzumuz. Eğitime desteği severek yapıyoruz. Yapılan her hizmeti geleceğe yatırım olarak görüyoruz. 4,5 yıl içinde 50'den fazla okulumuza çok amaçlı salon, kütüphane ve öğretmenler odası kazandırdık. Hedefimiz salonsuz bir okul bile kalmamasıdır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından çok amaçlı salonun açılışı öğrencilerle birlikte yapıldı. Fatma Seher İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Sevinç Ayçiçek de Başkan Doğan'a çiçek vererek teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesinden İlköğretim Okuluna Çok Amaçlı Salon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement