Fenerbahçe İçin Flaş İddia: Aykut Kocaman Geri Dönebilir - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe İçin Flaş İddia: Aykut Kocaman Geri Dönebilir

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Atilla Gökçe, Ersun Yanal ile Fenerbahçe'nin kimyasının tutmadığını ve Aykut Kocaman'ın yeniden sarı-lacivertli kulübe dönebileceğini ifade etti.

24.04.2019 20:47  Güncelleme: 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Atilla Gökçe, sezon başında gönderilen Aykut Kocaman'ın yeniden Fenerbahçe'ye dönebileceğini açıkladı.

İşte o yazı;

Fenerbahçe'nin 16 transfere rağmen bir türlü belini doğrultamaması haftadan haftaya hayal kırıklığı yaratan sonuçlarla adeta bir alışkanlık halini aldı. Bu durum en çok 2 kişiyi ilgilendiriyor.

Başkan Ali Koç ve Teknik Direktör Ersun Yanal. Ali Koç göreve gelirken, Comolli paketiyle çok önceden hazırladığı bir sistem oluşturduğunu ilan etti. Ama kutu açıldığında kötü tablolar ortaya çıktı.

Ersun Yanal'a gelince… Milli Takım'da hocalık yapmış, Fenerbahçe'yi şampiyonlukla taçlandırmış bir hoca olarak önüne konan malzemeden iş çıkarmaya çalışıyor. Olmuyor… Kahredici sonuçlar birbirini izliyor. Taraftarla birlikte Başkan ve Hoca da kahroluyor.

Buradan açıkça söylemeliyim ki Fenerbahçe düşmez. Böyle bir olasılık yok. Peki bu sezondan ders çıkar mı? Umarım. En önemlisi takımı sıfırlayıp yepyeni bir halitayı kalıba dökmesidir. O döküm işinde Ersun Yanal'ın olacağını tahmin etmiyorum.

Başkan Koç, Aykut Kocaman'a döner mi?

Evet, olabilir.

Fenerbahçe İçin Flaş İddia: Aykut Kocaman Geri Dönebilir

Son Dakika Spor Fenerbahçe İçin Flaş İddia: Aykut Kocaman Geri Dönebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • zAd: çare Yılmaz Vural 5 3 Yanıtla
  • fb li: aykut u göndermekle hata ettin ali k 7 1 Yanıtla
  • Mami: Aykut hoca yeterki istesin.inşallah gelir.zor günlerin adamı 5 1 Yanıtla
  • DEMİR: Yok daha neler.. bu nasıl bir haber ? bence olmasına imkan yok en azından bu aralar. Çare Aykut Kocaman olsaydı Fenerbahçe şuan dünya takımı olurdu.. Bence asparagas haber... 2 3 Yanıtla
    asi: senin o beğenmedin AYKUT KOCAMAN o beğenmedin takım ı şampiyonluğa oynattı. 2 0
  • brk: yok abi al birini vur ötekini kadro değişmeli teknık adamlarda problem yok!! 3 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: BAŞKAN ÖZÜR DİLESİN BELKİ O DA BELKİ...AMA AZİZ DÖNERSE AYKUT DA DÖNER KESİNLİKLE.ERSUN TRBAZONU NE YAPTI ?? BAKIN ÜNAL NE YAPIYOR ..HELAL OLSUN ÜNALA . 3 1 Yanıtla
  • Tarafsiz: Eyer geri gelirse kendine saygisi yok demektir gel denilince geceksin git denilince gideceksin yok öyle bir dunya 3 1 Yanıtla
  • Başkan : Ali bey futbol bilgisi olmayan seyirci gazıyla yolladı üstüne 3 hoca 18 oyuncu aldı maddi manevi mahfetti. Aykut hocaya 3 tane oyuncu alsaydı şimdi şampiyonluk kovalayan bir takım maddi olarak da iyi durumda olucaktı. Tüm yönetim gidin yalvarın yakarın kocaman ı ikna edin yoksa 3 sene daha bu durum sürer yine kocaman beklenir yol daha uzak olmadan doğru adama gidin af dileyin şartsız surtsuz alın getirin !!! 4 0 Yanıtla
  • Tr 67: Bu ersun yanal ve cocuyu birlestirsen ikisindende daha iyi bence 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement