Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira Takımımız Bu Karşılaşmaya Hazır - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira Takımımız Bu Karşılaşmaya Hazır

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira Takımımız Bu Karşılaşmaya Hazır

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira Takımımız bu karşılaşmaya hazır Biz dengeli ve güçlü olmak zorundayız Bruno Alves Buraya kazanmak için geldik Fenerbahçe ile Yunan ekibi Atromitos arasında yarın Yunanistan'ın Atina kentinde oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçı öncesinde teknik direktör Vitor Pereira ile oyuncusu Bruno Alves bir basın toplantısı düzenledi.

19.08.2015 21:13

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira Takımımız bu karşılaşmaya hazır

Biz dengeli ve güçlü olmak zorundayız

Bruno Alves Buraya kazanmak için geldik

Fenerbahçe ile Yunan ekibi Atromitos arasında yarın Yunanistan'ın Atina kentinde oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçı öncesinde teknik direktör Vitor Pereira ile oyuncusu Bruno Alves bir basın toplantısı düzenledi.

Pereira, dengeli ve güçlü olmak zorunda olduklarını ifade ederken, Portekizli oyuncu Bruno Alves ise Yunanistan'a kazanmak için geldiklerini söyledi.

BRUNO ALVES BURAYA KAZANMAK İÇİN GELDİK

Basın toplantısında öncelikle söz alan Bruno Alves, Zor bir karşılaşma olacak. Rakip Atromitos'a saygı duyuyoruz. Atromitos'un güçlü bir takım olduğunu düşünüyoruz. İyi kontra atak yapabilen bir takım. Buraya kazanmak için geldik. Yolumuza devam etmek için yarın kazanmak istiyoruz dedi.

BRUNO ALVES ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI

Uyum sürecinin, kaliteli oyuncular oldukça kolay olduğunu ifade eden Portekizli oyuncu, Kaliteli oyuncularla uyum daha hızlı sağlanır. Fenerbahçe'de bulunduğum süre boyunca oynadığım tüm savunma oyuncuları kaliteliydi. Şu anki savunma oyuncularımızda çok kaliteli. Kalite olduğu zaman bizim için uyum çok kolay oluyor. Kimin oynadığı önemli değil. Önemli olan takımın kazanması, takım kazandıkça herkes fayda sağlayacaktır ve şans bulacaktır sezon boyunca. Biz buraya takım için kazanmak adına geldik diye konuştu.

VİTOR PEREİRA BİZ DENGELİ VE GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ

Daha sonra söz alan teknik direktör Vitor Pereira, UEFA tarafından kendisine verilen 2 maçlık cezaya değindi. Söyleyecek fazla şey olmadığını belirten Pereira, Bu ceza artık verildi. Söyleyecek fazla şey yok. Bu karşılaşma ve bir sonraki karşılaşmada maç içerisinde takımdan ayrı kalacağım. Samimi bir şekilde söylemek istiyorum; takımım maça hazır. Oyuncularımın tecrübelerine fazlasıyla güveniyorum. Takımımın saha içerisinde rahat olacağını düşünüyorum. Herkes ne yapması gerektiğini biliyor, bizim için önemli olan bu. Hafta boyunca iyi iş çıkardık, hafta boyunca iyi hazırlandık. Ben yedek kulübesinde olmasam bile takımım ne yapacağını gayet iyi biliyor. Kaliteli bir rakiple karşılaşacağız. Hücumda bireysel yetenekleri üst düzeyde olan bir takımla karşılaşacağız. Hücumdaki oyuncuları rakiplerin dengesini bozabilecek kaliteye sahip oyuncular. Bunu da bir önceki turda ispatladılar zaten. Hızlı oyuncuları var. Biz dengeli ve güçlü olmak zorundayız. Bu bilinçle ahaya çıkacağız. İlginç bir karşılaşma olacağını düşünüyorum dedi.

VİTOR PEREİRA ZEMİN NASIL OLURSA OLSUN BURAYA KALİTELİ FUTBOL OYNAMAYA VE KAZANMAYA GELDİK

Maçın oynanacağı Peristeriou Stadı zeminini değerlendiren Pereira, Bu seviyede Avrupa Ligi gibi üst düzey turnuvalarda zeminler daha iyi olmalı. Umarım yarın bize daha iyi bir zemin sunulabilir. Kaliteli futbol oynamaya müsait bir hale getirilir umarım. Kaliteli bir futbol oynamak için zor bir zemin olduğunu gördüm az önce. Elimizde daha iyi bir zemin olmasa bile biz bu zeminde kazanmak için mücadele etmek mecburiyetindeyiz. Zemin nasıl olursa olsun buraya kaliteli futbol oynamaya ve kazanmaya geldik ifadelerine değindi.

VİTOR PEREİRA FENERBAHÇE'DE RAKİP FARK ETMEKSİZİN HER ZAMAN KAZANMAK MECBURİYETİNDESİNİZ

Yunanistan'da hem kişisel anlamda hem de sportif anlamda 6 güzel ay geçirdiğini ifade eden Pereira, Burada kariyerime 2 kupa daha ekledim. Hem ligi kazandık hem buranın yerel kupasını kazandık. Güzel dostluklar kurdum burada. Bana burada her zaman çok iyi davranıldı. Çok iyi karşılandım. Şimdi başka büyük bir kulüpteyim. Türkiye'nin büyük bir kulübündeyim. Sorumluluğun her zaman yüksek olduğu ve her zaman kazanmak zorunda olduğunuz bir kulübe geldim. Fenerbahçe'de rakip fark etmeksizin her zaman kazanmak mecburiyetindesiniz. Yarın da kaliteli bir Yunan temsilcisi ile karşılaşacağız, benim gayet iyi tanıdığım bir takımla karşılaşacağız. Burada olmak benim için bir keyif. Aslında bu kadar erken dönmeyi beklemiyordum Yunanistan'a ama kura bizi buraya getirdi. Yarın akşam güzel bir karşılaşma bizi bekliyor şeklinde konuştu.

VİTOR PEREİRA YARIN ELİMİZDEN GELENİ SAHAYA KOYABİLECEK TECRÜBEDEYİZ VE KAPASİTEDEYİZ

Atromitos her zaman zor bir takım olduğunu söyleyen Pereira son olarak şu ifadeleri kullandı

Özellikle hücumda yaratıcı ve hızlı oyuncuları olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl onlara karşı hücumu tercih eden bir oyun oynamaya çalıştık. Topa sahip olmaya ve rakibin üzerinde üstünlük kurmaya gayret gösterdik oynadığımız maçlarda. Hızlı çıkabilen ve kontra atak yapabilen oyuncuları var, özellikle ön tarafta. Rakip oyuncularla bire bir kaldıklarında iyi oynayabilecek kapasiteye sahip oyuncuları var Atromitos'un. Yarın farklı bir karşılaşma olacağını düşünüyorum çünkü zemin teknik açıdan yeteneklerimizi göstermeye müsait değil. Kıyasıya bir mücadele halinde geçeceğini düşünüyorum yarınki karşılaşmanın. Taraftarlarında Atromitos'u destekleyeceklerine inanıyorum. Bizim sahamızdaki karşılaşma farklı olacaktır çünkü kendi taraftarlarımızın ruhunu hissedeceğiz. Onların büyük gücüyle sahaya çıkacağız ve güzel bir zemin olacak bizim sahamızda. Biz yeterince tecrübeliyiz. Yarın elimizden geleni sahaya koyabilecek tecrübedeyiz ve kapasitedeyiz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira Takımımız Bu Karşılaşmaya Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement