Ferhat Göçer ve Anjelika Akbar Konser Verdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Ferhat Göçer ve Anjelika Akbar Konser Verdi

Ferhat Göçer ile Anjelika Akbar, "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında hayranlarıyla buluştu.

06.08.2015 01:23

Ferhat Göçer ile Anjelika Akbar, "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında hayranlarıyla buluştu.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşen "Anadolu Aryaları" konserinde konuk sanatçı olan ünlü besteci ve piyanist Akbar, Göçer'le güzel bir çalışma yaptıklarını ifade ederek, "Seçtiğimiz şarkıların şu ya da bu şekilde insanların gönüllerine dokunacağını düşünüyorum" dedi.

Akbar, konser öncesi Ferhat Göçer'in tavsiyesi üzerine Game of Thrones'u izlediğini ve dizi müziklerinin bir kısmına kendi yorumunu katarak, ilk defa bu konserde seslendireceğini söyledi.

Ferhat Göçer de Albano Carrisi, Emma Shapplin ve Michael Bolton gibi önemli isimlerle Açıkhava'da konser verdiğinin altını çizerek, Akbar'la verecekleri konser için önemli hazırlıklar yaptıklarını dile getirdi.

Konserde, klasik batı müziği ile Türk müziğini buluşturacaklarına vurgu yapan Göçer, Akbar ile 2016'da da Açıkhava'da konser vermeyi planladıklarını ve birlikte albüm çalışması yapabileceklerini kaydetti.

İkili, Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" ile "Gülümse", "O mare e tu" ve  "Aldırma Gönül" şarkılarıyla Rusça bir şarkıyı birlikte seslendirdi.

Ferhat Göçer, "Aldırma Gönül", "Fesuphanallah", "Sessiz Gemi" ve "My Least  Favorite Life" gibi sevilen eserlerin yanı sıra kendi şarkılarını da yorumladı.

Konsere müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Ferhat Göçer ve Anjelika Akbar Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement