Trans bireyin evinde yakaladığı babasını öldürmüştü! Şoke eden detaylar ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Trans bireyin evinde yakaladığı babasını öldürmüştü! Şoke eden detaylar ortaya çıktı

Adana'da annesiyle beraber takip ettiği babasının trans bireyin evine girdiğini gören cani, babasını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Korkunç cinayetin tüm ayrıntıları ortaya çıktı.

11.08.2019 11:11  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da trans birey Ercan Z.'nin (54) evine baskın yaparak babası Ramazan T.'yi (56) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet T. ile annesi Saliha T., adliyeye sevk edildi. Baskına katılan ancak cinayetin ardından kaçan ailenin diğer oğlu Hakan T.'nin "Kadınlara çok düşkün" diyerek, trans birey Ercan Z.'ye babasının telefon numarasını verip buluşma ayarlattığı ortaya çıktı.

Olay, 9 Ağustos günü saat 22.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Bahçeşehir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hakan T. (32) kardeşi Mehmet T. babası Ramazan T.'ninannesi Saliha T.'yi (52) aldattığını öğrenince annelerine "Babamız seni aldatıyor sık sık kadınlarla birlikte oluyor bu adamdan boşan" dediler. Ancak anne "Gözümle görmek istiyorum onun bir de yüzüne tükürmek istiyorum" dedi.

TRANS BİREYLE ANLAŞTI

Bunun üzerine Hakan T. 2 ay kadar önce görüşmeye başladığı trans birey Ercan Z.'ye "Bir adam var kadınlara çok düşkün sana telefon numarasını vereceğim bununla görüş sonra da evine çağır" dedi. Ercan Z.'de kabul edip Ramazan T.'yi arayarak onunla irtibata geçti. Bu konuşmaları da ses kaydı alıp Hakan T.'ye gönderdi. Hakan T.'de konuşmaları annesine dinletti. Anne Saliha T. ise telefondaki sesin kocasına ait olduğunu anlayınca, onu bu kadınla basıp yüzüne tükürüp "Allah belanı versin" demek istiyorum dedi.

Trans bireyin evinde yakaladığı babasını öldürmüştü! Şoke eden detaylar ortaya çıktı

ÇIPLAK HALDE GÖRDÜLER

Hakan T. bunun üzerine trans bireye 9 Ağustos günü Ramazan T.'ye akşama evinde randevu vermesini istedi. Ercan Z. bunu gerçekleştirince, anne ve iki oğlu Hakan T. ile Mehmet T. babalarını takip edip eve gitti. Bir süre bekledikten sonra anne ve iki oğlu içeri girdi. Eve girdiklerinde trans bireyin yarı çıplak Ramazan T'nin ise tamamen çıplak olduğunu gördüler. Saliha T. kocasının yüzüne tükürüp bağırdıktan sonra elindeki odunla kocasına vurup fenalık geçirdi. Bu sırada oğlu Mehmet T. babasını bacağından bıçakladı. Bıçak atar damara geldiği için kanama fazla oldu. Anne daha da fenalaşınca Hakan ve Mehmet T. annelerini de alarak olay yerinden kaçtı. Ercan Z. ise sağlık ekiplerine olayı haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ramazan T.'nin hayatını kaybettiğini belirleyip polise haber verdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olayı çözmek için çalışma başlattı. Ekipler, kısa sürede cinayeti Mehmet T.'nin işlediğini planı ağabeyi Hakan T.'nin yaptığını, annenin de olay yerine gelerek kocasına odunlu vurduğunu, aileye Ercan Z.'nin de yardım ettiğini belirledi.

OLAYI İTİRAF ETTİ

Polis yaptığı operasyonlarla Saliha T., Mehmet T. ve Ercan Z.'yi gözaltına aldı. Hakan T.'nin ise yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Gözaltına alınan Saliha T. kocasını öldürmek istemediklerini, onun yüzüne tükürmek için eve gittiğini ancak bir anda oğlunun kocasını bıçakladığını belirterek, "Çok pişmanım oğlum cezaevine gidecek. Ben böyle olsun istememiştim, o beni aldattığı için sinirlenmiştim ama ölmesini de istemiyordum" dediği öğrenildi.

Trans bireyin evinde yakaladığı babasını öldürmüştü! Şoke eden detaylar ortaya çıktı

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Mehmet T. ve Ercan Z. tutuklanırken Saliha T. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Trans bireyin evinde yakaladığı babasını öldürmüştü! Şoke eden detaylar ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trans bireyin evinde yakaladığı babasını öldürmüştü! Şoke eden detaylar ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • ramazan: kimsenin kimseyi ne olursa olsun öldürme hakkı olamaz herkes özgürdür kendi yoluna gider bu ilkel cahillere müebbet az bile 29 15 Yanıtla
    RAMAZANA: öldürmek yanlış ne özgürlügü sen ne diyorsun normal degil böyle şeyler olamazzzz 0 0 Ferhat: Aile babası ne demek bilmiyosan yorum yapma bi tutturmşsunuz özgurluk diye ahlaksızligi özgurlukle ne alaksi var kalbiniz meilli sizin özgürluk degil o 0 0
  • Bjk1903: adana başka söze gerek yok 17 17 Yanıtla
  • mahir: bu çıkınca annesinide öldürür çünkü anneside kesin başka biriyle olcaktır sonuç bonzaici pislik olmaktır hangi çagdasın kardeşim yasa var kanun var devlet var şimde toplum seni adam yerine koyarmı bab katili ne demek bittin bu cahilliğinle 26 8 Yanıtla
    Kokluk: Mahir sen ne içtin yavrum. Çocukluğunda ne yaşadın. Arkadaşlar bunu kendi haline bırakın. Otlansın dursun buralarda. 5 13 Aslan yiğidim : Mahalle halkı olarak babasıda olsa ahlaksız birinin yaşaması Dogru değil gençler doğru olanı yapmış. 0 0
  • ISIMSIZ...!: Evlt da bak... birde anneye bak... her koyun kendi bacağından asılır.idam istiyoruz... afff veya ceza indirimi hiç istemiyoruz idam istiyoruz 14 13 Yanıtla
    Xıoy: Transmısın lo 0 0
  • Duyarlı Vatandaş : Ahlaksızlık almış başını gidiyor. Allah yolundan şaşıldı kıyamet yakındır. 21 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement