Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Fransa'nın seyahatlerle ilgili bir kararı varsa, bunlara karşı mukabil adımları da atarız" - Son Dakika
Güncel

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Fransa'nın seyahatlerle ilgili bir kararı varsa, bunlara karşı mukabil adımları da atarız"

Bir son dakika haberine göre AK Parti Grup Toplantısı Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması TBMM - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

28.10.2020 13:07  Güncelleme: 15:13

AK Parti Grup Toplantısı

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması TBMM - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan: " Fransa'nın seyahatlerle ilgili bir kararı varsa, biz o kararı bir görürüz, gözden geçiririz. Bunlara karşı mukabil adımları da atarız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye bir kabile devleti değil, hele hele Macron gibilerin baktığı, tanıdığı bir devlet de değil."

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Fransa\'nın seyahatlerle ilgili bir kararı varsa, bunlara karşı mukabil adımları da atarız"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Fransa'nın seyahatlerle ilgili bir kararı varsa, bunlara karşı mukabil adımları da atarız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement