FOX Networks Group Türkiye'ye Felis'te 4 Ödül! - Son Dakika
Güncel

FOX Networks Group Türkiye'ye Felis'te 4 Ödül!

FOX Networks Group Türkiye\'ye Felis\'te 4 Ödül!

FOX Networks Group Türkiye, "Hayvanlar için Kükre" ve "İklim Meselesi" projeleri, FOXLIFE imaj kampanyası ve FNG kanallarına ait web siteleriyle dört ödüle layık görüldü.

14.11.2017 11:11  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOX Networks Group, MediaCat tarafından Brand Week kapsamında 12'inci kez düzenlenen Felis Ödülleri'nde dört ayrı dalda ödülün sahibi oldu. National Geographic'in "Büyük Kediler Girişimi"ni desteklemek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü ile birlikte hayata geçirdiği ve kulübün sporcularının ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut'a poz vererek herkesi yardıma muhtaç ve nesli tükenen hayvanlar için farkındalık yaratmaya davet ettiği "Hayvanlar için Kükre" projesi "Medya/Yayıncılık" kategorisinde Felis'e layık görüldü.


İklim değişikliğinin etkilerine dikkat çekmek amacıyla yine National Geographic ve Bosch Ev Aletleri işbirliğiyle hayata geçirilen "İklim Meselesi" projesi ise, "Mobil Banner" kategorisinde başarı ödülü kazanırken, FNG websiteleri "Verinin Yaratıcı Kullanımı"; FOXLIFE imaj kampanyası ise "Mobil Teknolojinin Yaratıcı Kullanımı" kategorilerinde başarı ödülü aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel FOX Networks Group Türkiye'ye Felis'te 4 Ödül! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement