Frankie'den Bir Yenilik Daha! - Son Dakika
Güncel

Frankie'den Bir Yenilik Daha!

6.yaşını kutlamaya sayılı günler kala Frankie İstanbul, yoğun iş temposunun ve alışveriş merkezlerinin kalbinde yer alan konumunun avantajıyla öğle yemeklerinin de yeni buluşma adresi oluyor.

19.02.2018 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hem iş hayatına hem alışveriş tutkunlarına hızlı servisiyle zamandan tasarruf sağlayan, seçmeli set menüsündeki her damak tadına uygun lezzetleriyle misafirlerini ağırlayan Frankie İstanbul, fiyat politikası ile ''her açıdan ulaşılabilirlik" iddiası sunuyor.

Boğazı tepeden kucaklayan İstanbul manzarasıyla şehrin atmosferini doyasıya yaşatan, eğlenceli müzikleri ve kaliteli servis anlayışıyla şehrin cazibe noktası olarak konumlanan Frankie İstanbul, öğle yemeği servisine başlıyor. Yoğun iş hayatından bunalıp dinlenmek isteyenlere, kısıtlı zaman diliminde iş toplantılarını nezih bir ortamda organize etmek isteyenlere, alışverişten bunalıp, kaostan uzak huzurlu bir yemek deneyimi yaşamak isteyenlere, kendine özgü lezzetlerini öğle saatlerinde de sunan Frankie İstanbul, hızlı servisiyle de zaman kayıplarının önüne geçiyor.

Frankie'nin iddialı öğle menüsünde; 'Chardonnay'' Yaprak Çorba ile karşılanan misafirlere başlangıç olarak; Yemyeşil Salata, Sezar Salata, 'İkili Dolma ile Izgara Bıldırcın başlangıç olarak sunuluyor. Ana menüde ise; Mantarlı Risotto, Rigatoni, Steak Tartar, Özgür Piliç, Dana Kaburga, Kaya Levrek Izgara ve Ördek Konfi'ye kadar her damak zevkine hitap eden seçenekler yer alıyor.

Günü tatlandıracak lezzetler arasında Sıcak Çikolatalı Frankie Kek ile Kadayıf Rulo seçenekleri lezzeti ve keyfi bir arada yaşatıyor.

Sofistike lezzetlerden oluşan yemek menüsünü kokteyl seçenekleriyle canlandıran Frankie İstanbul, şehrin cazibe merkezi Nişantaşı'nda misafirlerini bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Frankie'den Bir Yenilik Daha! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement