Fuat Güner, Dünyaca Ünlü Starlar İle Evlerimize Konuk Oluyor! - Son Dakika
Güncel

Fuat Güner, Dünyaca Ünlü Starlar İle Evlerimize Konuk Oluyor!

Fuat Güner, Dünyaca Ünlü Starlar İle Evlerimize Konuk Oluyor!

Usta yorumcu Fuat Güner, ARAMIZDA MÜZİK VAR adlı yeni televizyon programı ile dünyaca ünlü star'ları evimize konuk ediyor.

20.04.2015 10:07  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paris'te Enrico Macias, Atina'da Haris Alexiou, Begrad'da Goran Bregoviç, Brindisi'de Albano, Los Angeles'da Jermaine Jackson, Londra'da Peter Gabriel, Jools Holland, Dublin'de Johnny Logan ile çok özel röportajlar ve çekimler gerçekleştiren sanatçı çok ses getirecek işlere imza attı.

Müzik... İnsanoğlunun en eski ama sonsuza dek geçerli ortak dili... Dünyanın hangi köşesinde yaşarsa yaşasın tüm bireyleri sınır, dil, din, ırk farkını ortadan kaldırarak birbirine yaklaştıran güçlü bir bağ..."Aramızda Müzik Var" bu ortak dili, bu ortak tutkuyu gösteren çok özel bir proje...

Türk müzik tarihinin en önemli sanatçılarından Fuat Güner, bizi derinden etkileyecek bir yolculuğa çıkarıyor... Kendisi gibi hayatımızda etkileri olan, dönemlere imza atmış dünyaca ünlü isimlerle, dostlarıyla buluşuyor... Dostlar
birlikte çalıyor, söylüyor...Fuat Güner, her bölümde kendi mesleğinde uluslararası başarı ve ün kazanmış bir isimle yurtdışında buluşacak. Konuğuyla birlikte hem canlı müzik performansı sergileyecek, hem de sohbet edecek. Aynı zamanda konuğun yaşadığı şehri gezecek ve kültür-sanat hayatını tanıtacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fuat Güner, Dünyaca Ünlü Starlar İle Evlerimize Konuk Oluyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement