Futbol: UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Futbol: UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası

Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Tecimer: "Önümüzdeki grup maçlarından iyi neticelerle ayrılarak yarı finale yükselmeyi hedefliyoruz.

09.05.2014 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda'ya 3-2 yenilen Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü Hakan Tecimer, yarı finale yükseleceklerine inandığını söyledi.

Tecimer, karşılaşma sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesine yaptığı açıklamada, ilk yarıda önemli fırsatlar yakaladıklarını ancak öne geçemediklerini belirtirken, ikinci yarının başında ise 1-0'ı bulduktan sonra defansta yaptıkları hatalar sonucu gelişen ani ataklarla geri düştüklerini ifade etti. Buna rağmen skoru 3-2'ye getirmeyi başarıp son dakikada da önemli bir fırsattan yararlanamayarak beraberliği kıl payı kaçırdıklarını söyleyen Tecimer, bu mağlubiyete rağmen grubu ilk iki içerisinde tamamlayarak yarı finale yükseleceklerine inandığını belirtti.

Karşılaşma boyunca birçok pozisyondan yararlanamadıklarını hatırlatan Tecimer, şu ifadeleri kullandı:

"Bu tarz turnuvaların ilk maçları rakip kim olursa olsun her zaman zor olur. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Bugün yakaladığımız pozisyonların benzerlerini eleme ve elit turlarda gole çevirmiştik. Oyuncularımız bugün son vuruşlarda acele etmeden daha sakin hareket edebilseydi, bu maçtan galibiyetle ayrılabilirdik. Ancak bundan sonra yapacağımız çalışmalarla da bunları düzeltip, önümüzdeki grup maçlarından iyi neticelerle ayrılarak yarı finale yükselmeyi hedefliyoruz. Bu konuda takımıma olan inancım tam." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement