Futbol: UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Futbol: UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası

Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Tecimer: "10 kişi kalmamız, bizi zor durumda bıraktı"

12.05.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu'ndaki ikinci maçında İngiltere'ye 4-1 yenilen Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü Hakan Tecimer, karşılaşmada 10 kişi kalmalarının kendilerini zor durumda bıraktığını söyledi.

Tecimer, karşılaşma sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesine yaptığı açıklamada, ilk yarının son dakikasında gördükleri kırmızı kartla 10 kişi kalana kadar oyunun ortada geçtiğini ancak daha sonra müsabakanın seyrinin değiştiğini ifade etti.

Savunmada yaptıkları basit hatalarla gruptaki iki maçtan da mağlubiyetle ayrıldıklarını hatırlatan Tecimer, şunları kaydetti:

"Kazanmak zorunda olduğumuz için karşılaşmadan galibiyetle ayrılmaktan başka bir düşüncemiz yoktu. Bu yüzden oyun berabere giderken 10 kişi kaldıktan sonra gol pozisyonları bulmak için riskler aldık. Oyunu bir kişi eksik oynamamız bizim için oldukça zor oldu. Hollanda ve İngiltere karşılaşmalarında zaman zaman istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Ancak her iki maçta da defansta yaptığımız basit hatalar sonucu rakiplerimize mağlup olduk. Oyuncularımızın bu tarz maçlarda skor ne olursa olsun en son ana kadar oyundan kopmamaları gerekir." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement