G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı - Son Dakika
Güncel

G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı

G20 ülkelerinin maliye bakanları ve merkez bankası yöneticilerinin bir araya geldiği toplantının ilk günkü görüşmeleri sona erdi.

17.03.2017 22:17

BADEN- G20 ülkelerinin maliye bakanları ve merkez bankası yöneticilerinin bir araya geldiği toplantının ilk günkü görüşmeleri sona erdi.

G20 Dönem Başkanlığını kasım ayı sonuna kadar yürütecek olan Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletine bağlı Baden-Baden kentinde, G20 maliye bakanları ve merkez bankası temsilcilerinin katıldığı toplantının ilk günkü görüşmeleri gerçekleştirildi.

Kongre Merkezi'nde yapılan görüşmelerde Türkiye'yi, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek temsil etti.

G20 ülkelerinin maliye bakanları ve merkez bankası temsilcileri, ilk günkü görüşmeler sonrasında aile fotoğrafı çektirdi.

Fotoğraf çekimi öncesinde İngiltere Merkez Başkanı (BoE) Başkanı Mark Carney, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Mario Draghi bir süre sohbet etti.

Yarın sona gerecek görüşmeler sonrasında Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble ve Almanya Merkez Bankası Başkanı Jens Weidmann, ortaklaşa bir basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement