Galatasaray'da Rizespor maçı sonrası büyük tepki: "Bu 'Zorlu' kafası" - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Rizespor maçı sonrası büyük tepki: "Bu 'Zorlu' kafası"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Savaş Özüdoğru yaptığı paylaşımda "Attığımız golün iptali için VAR'a giderek kılı kırk yarıp iptal ettirenler, Emre'nin pozisyonundaki 'HALİS muhlis' penaltıyı görmezden gelip yok saymışlardır.

16.01.2020 00:18  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Savaş Özüdoğru yaptığı paylaşımda "Attığımız golün iptali için VAR'a giderek kılı kırk yarıp iptal ettirenler, Emre'nin pozisyonundaki 'HALİS muhlis' penaltıyı görmezden gelip yok saymışlardır. Bu kafa ZORLU kafasıdır. Bizi yolumuzdan alıkoyamazsınız. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"NET PENALTIMIZ..."

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise "Lamı, cimi yok, bu akşam net bir penaltımız verilmeyerek galibiyetimiz önlenmiştir." şeklinde paylaşım yaptı.

"BU KADARI DA PES"

Galatasaray Kulübü Scout Şefi Emre Utkucan, "Bu kadarı da pes, kaç monitör, kaç açı lazım görmeniz için?" sözleriyle isyan etti.

Galatasaray\'da Rizespor maçı sonrası büyük tepki: "Bu \'Zorlu\' kafası"
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Galatasaray'da Rizespor maçı sonrası büyük tepki: 'Bu 'Zorlu' kafası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • KANATSIZ KUŞLAR: oynanan oyun tatmin etmedi beni.hakem art niyetli değilse problem yoktur.lig başlıyor ve biz kaldığımız yerden eski oyunumuzu oynuyoruz.kısacası kötüyüz.Terim çare bulmalı 0 0 Yanıtla
  • hakan: gs nin başını yemeye çalışıyorlar ama Rabbim dilerse istediğinizi yapın mayıs da yine güleriz 0 0 Yanıtla

Advertisement