Galatasaray'dan Dani Alves'e 3 Yıllık Teklif - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Dani Alves'e 3 Yıllık Teklif

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'nun transferine onay verdiği Dani Alves'e 3 yıllık kontrat önerirken Brezilyalı yıldızdan cevap beklemeye başladı.

05.06.2015 09:03  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'i çifte kupayla kapatan Galatasaray'da gözler transferlere çevrildi. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Barcelona'yla kontratı sona eren 32 yaşındaki Dani Alves'i transfer etmek istiyor.

3 YILLIK TEKLİF

Adı PSG ile anılan Alves'e menajerler aracılığıyla 3 yıllık sözleşme teklif eden sarı-kırmızılı yönetim, Brezilyalı futbolcudan cevap beklemeye başladı. Barcelona'nın ve diğer Avrupa kulüplerinin tekliflerini değerlendirmeye alan Alves'e sadece sarı-kırmızılı yönetim 3 yıllık sözleşme önerdi. Son kontratını yapıp futbol hayatına nokta koymak isteyen Alves, Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyor ve menajerler sıkı pazarlık halindeler.

HAMZA HOCA ÇOK İSTİYOR

Dani Alves'in olası transferini masaya yatıran Hamza Hamzaoğlu, "Dani Alves gibi oyuncuların rakamları büyük. Değerlendireceğiz bakalım. Bunlar enteresan oyuncular. Takımımıza hava katacak oyuncular. Ama öçülerimizi aşmadan takıma katkı sağlayacak oyuncuları alacağız." ifadelerini kullanmıştı.

BARÇA BAŞKANI: BU KONTRATI KABUL ETMELİ

Katalan ekibinin başkanı Josep Maria Bartomeu, Brezilyalı sağ bek oyuncusuna yeni bir sözleşme önerdiklerini söyledi. Bartomeu; "Karar artık onun. Bana sorarsanız bu kontratı kabul etmeli. Çünkü Barcelona dünyanın en iyi takımı." demişti.

Dani Alves'in Barcelona'da kalıp kalmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Galatasaray\'dan Dani Alves\'e 3 Yıllık Teklif
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Dani Alves'e 3 Yıllık Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Dani alves: Gs kim fb demi oynuyor 1 10 Yanıtla
  • K.ATASEVER: Eger bu adam gs ye gelirse ben gs yi tutmam. 0 10 Yanıtla
  • cod3r: Adam soykirim var diyor ermenileri destekliyor KATİL bildigi ulkeye gelirmi hic???? 7 2 Yanıtla
  • ceketsiz: Sözüm ona vatansever ve ülkesini seven futbolcuları baştacı yapması ile tanınan bir camia ermeni taraflı tutumunu her defasında cekinmeden dile getiren bu adamı nasıl hazmedecek merak ediyorum yoksa herzamanki taktikmi başkasına günah kendilerine mübah 7 2 Yanıtla
  • CİMBOMLU: ŞU SEMİHİ GÖNDERİN DE KİMİ ALIRSANIZ ALIN TAKIM HER DÖNEM BİR TORPİLLİ YÜZÜNDEN HEZİMET OLUYOR BİR ARA AYKUT ERÇETİN YÜZÜNDEN KUMBARA OLMUŞTUK ŞİMDİ DE SEMİH KAYA ÇIKTI 2 5 Yanıtla
  • K.ATASEVER: ASPARAGAS HABER GS YALANLADİ 0 5 Yanıtla
  • Asi HAN: Adam Barcayı bırakıp gelmez.. 2 3 Yanıtla
  • kamil kara: Ya arkadas bu adam ermeni soykirimi vardir diye destek veren biri nasil boyle birini isterler anlamadim insallah olmaz... 4 0 Yanıtla
  • Uğur: doymuş futbolcularla bir yere varılmaz 3 0 Yanıtla
  • Asil türk: Gelsin,boğazın tadına baksın 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement