Galatasaray'ın Rakibi Göztepe! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Rakibi Göztepe!

Galatasaray\'ın Rakibi Göztepe!

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Galatasaray, Göztepe'ye konuk oluyor. Futbolseverlerin merakla beklediği maçta Galatasaray'a şampiyonluk için 1 puan yetiyor.

19.05.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe- Galatasaray maçını yönetecek Cüneyt Çakır, sarı-kırmızılıların toplam 44 maçını yönetti, Cim-Bom bunların 22'sinden galibiyet alabildi. Diğerleri 10 beraberlik, 12 yenilgiyle biterken Çakır, 44 karşılaşmada Galatasaraylılar'a 9 kırmızı çıkardı, 8 kez de rakip oyuncuyu ihraç etti.
Hava sıcaklığı tedirgin etti

Cim-Bom'u Göztepe deplasmanında rakip kadar hava şartları da tedirgin ediyor.  bugün hava sıcaklığının 35 derece olması bekleniyor. Maç saatinde ise biraz düşse de sıcaklık 27-28 derecelik aralığında görülecek.
Buna bir de nem eklendiğinde futbolcuları zorlu bir 90 dakika bekliyor. Bu nedenle sağlık ekibinin önlemler aldığı, bu durum dikkate alınarak oyuncuların beslenmelerinin ve sıvı takviyesinin özel olarak planlandığı bildirildi.
Kariyerlerinde ilk olacak

Galatasaray, Göztepe deplasmanından istediği skorla ayrılırsa, futbolcuların büyük bölümü ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayacak.
Sarı-kırmızılılarda 26 futbolcunun 18'i ilk kez Süper Lig'de şampiyonluk kupasını kaldıracak. Bu sezon transfer edilen Gomis, Maicon, Mariano, Belhanda, Feghouli, Fernando, Denayer, Carrasso, Nagatomo ile Serdar, Ahmet Çalık, Linnes, Latovlevici, Tolga, Donk, Rodrigues, Eren ve Ozan Süper Lig'de ilk defa şampiyonluk görecek.
Bu oyunculardan Gomis, Carrasso, Ahmet Çalık, Serdar, Nagatomo, Tolga, Donk, Rodrigues, Feghouli ve Ozan, ayrıca ilk kez bir  ülkenin en yüksek liginde kupayı kazanma mutluluğuna ulaşacak.
En kıdemli Hakan Balta
Galatasaray'da en fazla şampiyonluğu Hakan Balta yaşadı. Daha önce 4 kez bu mutluluğu tadan tecrübeli futbolcu bu sezon ligde hiç forma giymemesine rağmen 5. şampiyonluğuna ulaşacak. Sarı-kırmızılı takımda Hakan Balta'yı üçer şampiyonlukla kaleci Muslera ve Selçuk İnan takip ederken, kaleci Eray İşcan 2, Yasin Öztekin, Sinan Gümüş, Koray Günter ve Tarık Çamdal da birer kez Süper Lig  kupasını kaldırma mutluluğuna erişti.
Sadece Muslera forması kaldı
Gelecek şampiyonluğu sarı-kırmızılı formalarıyla kutlamak isteyen Galatasaray taraftarı, GS Store'a akın etti. Mağazalardaki sarı-kırmızılı formaların tamamını bitiren taraftarlar, tezgahlarda sadece Muslera'nın formalarını bıraktı. Onlar da, Galatasaray renklerini taşımadığı için taraftarın ilgisini çekmiyor.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Rakibi Göztepe! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement