Game Of Thrones'un Daenerys Targaryen'i, Finale Hazırlanmak İçin Hitler'i İzlemiş - Son Dakika
Teknoloji

Game Of Thrones'un Daenerys Targaryen'i, Finale Hazırlanmak İçin Hitler'i İzlemiş

Game Of Thrones\'un Daenerys Targaryen\'i, Finale Hazırlanmak İçin Hitler\'i İzlemiş

Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen karakterini canlandıran oyuncu Emilia Clarke, son bölüme hazırlık yaparken Adolf Hitler'in konuşmalarını izlediğini açıkladı.

22.05.2019 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Game of Thrones dizisi sona erdi. Serinin sonunu hayranlar daha henüz sindirememiş durumda. İki defa beyin anevrizması geçirmesine rağmen hayranları yarı yolda bırakmayan Emilia Clarke, üstüne bir de rolü için saatlerce Hitler ve başka diktatörlerin konuşmalarını izlemek durumunda kaldı.

Game Of Thrones'un <a class='keyword-sd' href='/daenerys-targaryen/' title='Daenerys Targaryen'>Daenerys Targaryen</a>'i, Finale Hazırlanmak İçin Hitler'i İzlemiş

Ünlü İngiliz Oyuncu, dizide yaptığı zafer konuşması için yaptığı çalışmalarda, Adolf Hitler de dahil olmak üzere diktatörlerin yaptığı konuşmaları izlediğini belirtti.

Clarke, "Uydurma bir dilde yaptığım tüm bu konuşmalar için, farklı dillerde konuşan diktatörlerin ve güçlü liderlerin pek çok videosunu izledim, şimdi komik geliyor. Dillerini bilmediğim halde ne demek istediklerini anlayıp anlayamayacağımı görmek istedim. Evet, anlayabiliyorsunuz! Kesinlikle Hitler'in lanet olası sözlerini anlayabiliyorsunuz. Ben de düşündüm ki, eğer söylediğim her bir kelimeye inanırsam, izleyiciler altyazılara bakmak zorunda kalmayacak" şeklinde bir açıklama yaptı.

Game Of Thrones'un Daenerys Targaryen'i, Finale Hazırlanmak İçin Hitler'i İzlemiş

Emilia Clarke, bilmediği bir dilde yaptığı konuşma için iki ay boyunca çalıştığını açıklarken, sahneyi prova bile yapmadan ilk seferde çektiklerini açıkladı. Clarke o anları "hem garip hem muhteşem" olarak nitelendirdi.

Emilia Clarke'ı bu yıl Last Christmas filminde de göreceğiz.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Game Of Thrones'un Daenerys Targaryen'i, Finale Hazırlanmak İçin Hitler'i İzlemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement