Gaün'de Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Grubu Öğrencilerle Söyleyişi Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Gaün'de Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Grubu Öğrencilerle Söyleyişi Programına Katıldı

Söyleşi öncesi bir konuşma yapan GAÜN Rektörü Prof.Dr.Yavuz Coşkun, üniversite olarak kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini söyledi."Üniversitemiz kurulduğu günden beri gelişimini hızla sürdürmüştür.

21.11.2011 17:20

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) "Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Grubu öğrencilerle söyleyişi programına katıldı

Söyleşi öncesi bir konuşma yapan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, üniversite olarak kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Gaziantep Üniversitesi hakkında da bilgiler veren Rektör Yavuz Coşkun,

"Üniversitemiz kurulduğu günden beri gelişimini hızla sürdürmüştür. Son üç yıl içerisinde de büyük kaliteli sadece Türkiye'nin değil Orta Doğu'nun ve uluslar arası arenada ismi duyulan bir üniversite haline gelmiştir" dedi.

GAÜN'ün Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden birisi, parlayan bir yıldız olduğunu belirten Coşkun, şunları kaydetti:

"Son 3 yıldır gösterdiği gelişmeyle birlikte bugün 14 fakültesi, enstitüsü, 9 meslek yüksekokulu, konservatuvarı, yüksekokulları ve birçok bölümü ile gerçekten sadece Gaziantep'te değil bölgede değil ülkede değil Ortadoğu coğrafyasında değil artık dünyada isminden bahsedilen bir konuma gelmiştir. Bu tabi ki benim çalışma arkadaşlarımla, hocalarımla ve öğrencilerimle birlikte koskoca devası bir takımın başarısıdır.

Topluma olumlu anlamda katma değer üretecek ve yeni şeyler, yeni projeler üretecek bir anlayışı benimsemiştir. Ürettiğimiz bilgiyi toplumla paylaşıp, sosyal, estetik, sanat, sanayi ve her alanda mutlaka şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin ileriye gitmesi için çaba gösteriyoruz. Önümüzdeki dönemde giderek daha da başarılı olacak."

Rektör Coşkun, daha sonra söyleşiye katılan fotoğraf sanatçıları, Coşkun Aral, Naz Köktentürk, Ali Konyalı, Levent Yalınay, Kutup Dalgakıran, Zekai Demir ve Saygun Dura'ya birer hediye takdim etti.

Programda fotoğraf sanatçıları yaptıkları çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Daha sonra Mithat Bereket ve Okan Bayülgen'in ortaklaşa hazırladıkları

"Hasankeyif'i" adlı tanıtım filminin sinevizyon gösterimi yapıldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaün'de Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Grubu Öğrencilerle Söyleyişi Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement