Gaziantep'te Yangın Faciası: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Yangın Faciası: 2 Ölü

Gaziantep\'te Yangın Faciası: 2 Ölü

Gaziantep'te bir elyaf deposunda çıkan yangında üst katlara giden duman, 2 çocuğun ölümüne neden oldu.3 çocuğunu ve eşini kurtarabilen baba yoğun bakıma kaldırıldı.

09.10.2012 13:25

Gaziantep'te bir elyaf deposunda çıkan yangında üst katlara giden duman, 2 çocuğun ölümüne neden oldu. 3 çocuğunu ve eşini kurtarabilen baba yoğun bakıma kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Selahattin Eyyubi Mahallesi 102 nolu Sokak'ta meydana geldi. İşyerinde çıkan yangın nedeniyle binanın merdiven boşlukları duman altında kaldı. Yoğun duman nedeniyle evlerinde mahsur durumda kalan Mehmet Üzümcü, çocuklarını ve eşini kurtarmak istedi. Baba Üzümcü, kızları Ayşe (14) Ceylan (15), Semanur (5) ve eşi Fadile Üzümcü'yü yoğun dumana rağmen merdiven boşluğundan evin terasına kadar çıkardı. Baba daha sonra içeride kalan 2 çocuğunu da kurtarmak isterken baygınlık geçirince, merdiven boşluğunda kalan Sevim ve Firdevs Üzümcü de yoğun duman nedeniyle hayatını kaybetti. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri Mehmet Üzümcü'yü çevredeki vatandaşların yardımıyla güçlükle çıkararak, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma kaldırdılar.

Öte yandan, görgü tanıkları da olayın hemen ardından binaya geldiklerini, yoğun dumana rağmen evin terasında bulunan anne ve 3 çocuğunu diğer binaya aldıklarını, itfaiyenin olay yerine gelmesiyle babanın bayıldığının ve 2 çocuğun da öldüğünün tespit edildiğini söyledi. Hayatını kaybeden kardeşlerden geriye, babalarının cep telefonuyla çektiği hatıra fotoğrafları kaldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Yangın Faciası: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement