Gaziantep Yemekleri İsimli Kitap Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Yemekleri İsimli Kitap Büyük İlgi Görüyor

Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan tarafından hazırlanan ve dağıtımına başlanan "Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri" isimli kitap büyük ilgi görüyor.

23.10.2011 11:00

Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan tarafından hazırlanan ve dağıtımına başlanan "Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri" isimli kitap büyük ilgi görüyor.

Kitabın yazarı Tahir Tekin Öztan, yaptığı açıklamada, hayalindeki eserinin yayınlanmış olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Kitabın tanıtımı ile ilgili olarak İstanbul ve Gaziantep'te bir tanıtım programı gerçekleştirileceğini ifade eden Öztan, şu bilgileri verdi:

"Birçok yazarımız konuyla ilgili röportaj yapmak, program yapımcıları kitabımızla ilgili TV programları düzenlemek istiyor. Bunları kitabın dağıtımının tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde yapacağız. Gaziantep sevdamızla çıktığımız yolda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Ortada bir başarı varsa bu Gazianteplilerin özellikle Gaziantepli kadınlarımızın başarısıdır. Efsaneleşen Gaziantep mutfağının gerçek kahramanları annelerimizdir. Kendilerine teşekkür ederken Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri Kitabımızın Gazianteplilere ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."

Doğan Yayıncılık tarafından basımı gerçekleştirilerek ülke ve dünya genelinde dağıtımına başlanılan 'Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri' kitabı kitapçıların raflarındaki yerini aldı. Kitabın, ayrıca Gaziantep Zeugma Müzesi, İl Kültür Müdürlüğü, Gaziantep Arkeoloji Müzesi ve Sahan Şirehan'da da satışa sunulacağı açıklandı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep Yemekleri İsimli Kitap Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement