Geçici Çözümleri Bırakın - Son Dakika
Güncel

Geçici Çözümleri Bırakın

Geçici Çözümleri Bırakın

Yazı ÉEOSE ile hem güzel hem rahat geçirin.

16.05.2012 14:04

Yazın gelmesiyle tatil hazırlıkları başladı. Kış aylarında kirpik ve kaşlarınızın daha güzel görünmesi için bulduğunuz geçici çözümler deniz suyu ve kum nedeniyle artık işe yaramayabilir. O yüzden kendi doğal kirpiklerinizle kalıcı çözümler arama zamanı… İçeriğindeki aktif maddesi "Mükemmellik Ödülü" alan ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu tam da bu ihtiyacınıza göre… ÉEOSE'nin kalıcı etkisiyle her mevsim anlamlı ve güzel bakışlara sahip olun…

Yüksek performanslı aktif içeriği, Frost &Sullivan'dan Tüm Avrupa 2011 Kişisel Bakım Ürünleri arasında "Mükemmellik Ödülü" alan ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu, gerçek kirpiklerinizin doğallığını bozmadan, daha uzun, gür ve dolgun kirpiklere sahip olmanıza yardımcı oluyor. Sadece 2 hafta sonra kirpiklerinizde gözle görülür bir etki görmeye başlayacağınız üründen tam olarak sonuç almanız için 1 kür yani 6 hafta kullanmanız gerekiyor.

Hayal ettiğiniz kirpiklere ulaşmanın tek yolu takma kirpikler değil. Kendi gerçek kirpikleriniz için dermakozmetik alanında son 10 yılın buluşları arasında değerlendirilebilecek EEOSE serumu, günde sadece bir kez sıvı bir eyeliner gibi kullanmanız yeterli.

Güvenilirliği klinik çalışmalarla test edilen bu yepyeni ürünün fiyatı ise 93 TL…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geçici Çözümleri Bırakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement