Gelecekle İletişim Çalıştayı" - Son Dakika
Güncel

Gelecekle İletişim Çalıştayı"

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından bu yıl 8'incisi gerçekleştirilecek Gelecekle İletişim Çalıştayı, 20-24 Mayıs'ta yapılacak.

18.05.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından bu yıl 8'incisi gerçekleştirilecek Gelecekle İletişim Çalıştayı, 20-24 Mayıs'ta yapılacak.

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, her yıl mayıs ayında düzenlenen çalıştayın 8'incisi, 20-24 Mayıs'ta Kırgızistan'ın başkenti Bişkek ve Kazakistan'ın Almatı şehrinde gerçekleştirilecek.

Bu yılki ana teması "İnsan Hakları Boyutuyla Sığınmacıların Medyada Ele Alınması" olarak belirlenen çalıştaya, Türk cumhuriyetleri ile Türk ve akraba topluluklarından gelerek Türkiye'deki iletişim fakültelerinde okuyan 40 öğrenci ve mezun olup medya alanında çalışan 20 kişi katılacak.

Çalıştayda ana temaya ek olarak, "Sığınmacı Anne ve Çocuk Olmak", "Çevre ve Tarih İlişkisi" panelleri ile çeşitli uygulama ve atölye çalışmaları yapılacak.

Çalıştay, 20 Mayıs'ta yapılacak açılış konuşmalarıyla başlayacak, 24 Mayıs'ta sonuç bildirisinin yayımlanmasıyla sona erecek. Açılışa RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı İsmail Mansur Özdemir ve Kırgızistan Cumhuriyeti Enformasyon ve Kültür Bakan Yardımcısı Aynura Temirbekova da katılacak.

Çalıştaya katılacak RTÜK üyeleri, Bişkek ve Almatı'da resmi ziyaretlerde bulunacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gelecekle İletişim Çalıştayı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement