Öğrencilerden 1. Bilim Kültür ve Sanat Fuarı - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden 1. Bilim Kültür ve Sanat Fuarı

Öğrencilerden 1. Bilim Kültür ve Sanat Fuarı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, öğrencilerin 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı boyunca hazırladıkları bilimsel, kültürel ve sanatsal faaliyetleri fuarda sergilediler.

03.06.2015 09:13  Güncelleme: 10:47

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, öğrencilerin 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı boyunca hazırladıkları bilimsel, kültürel ve sanatsal faaliyetlerinin sergilendiği fuar Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Fuar saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başladı. Fuarın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Atik Ekin yaptı. Ekin "İlçemiz genelinde yer alan okullarımızın önümüzdeki eğitim-öğretim yılında okullarını tanıtmak, ulaşmak istedikleri hedeflerini paylaşmalarına fırsat vereceğimiz bu fuarda, sergilenen bütün projeler okullarda gerçekleştirilen bilimsel -kültürel ve sanatsal etkinlikleri yansıtmaktadır" dedi. Bu konuşmanın ardından fuarın açılışı yapıldı ve Anafartalar Özel Eğitim meslek lisesi öğrencilerinin folklor gösterileri ile fuar devam etti. Daha sonra ise, fuara katılan, kaymakam Oktay Çağatay, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Atik Ekin, okul müdürleri ve öğrencilerin aileleri katıldılar. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden 1. Bilim Kültür ve Sanat Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement