Gemlik Ramazana Hazır - Son Dakika
Yerel

Gemlik Ramazana Hazır

Gemlik Ramazana Hazır

Gemlik Belediyesi'nin 2012 yılı ramazan ayı programı belli oldu.

17.07.2012 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Belediyesi'nin 2012 yılı ramazan ayı programı belli oldu.

Bu yıl ilk kez açılacak olan ve ay boyu devam etmesi planlanan Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı'nın yanı sıra konserler, imza günleri, ramazan sohbetleri, ramazan çadırı ve Seyri Sefa Tiyatro Grubu gösterileriyle renklenecek olan ramazan ayı, iftar günleriyle de dikkat çekecek.

21 Temmuz Cumartesi günü akşamı Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı açılışı yapılacak. Aynı gece mehter takımı gösterileri de geceye renk katacak. 22 Temmuz Pazar akşamı yine İskele Meydanında Mehmet Ay'ın katılacağı söyleşi programı organize edilecek. 27 Temmuz Cuma akşamı Abdurahman Önül konseri tertiplenecek. 29 Temmuz Pazar akşamı da Yaşar Alptekin sevenleriyle buluşup, söyleşi yapacak. 2 Ağustos Perşembe Günü Vehbi Vakkasoğlu söyleşisi, 4 Ağustos Cumartesi gecesi Bayram Büyükoruç konseri ramazan ayının diğer renkli faaliyetleri olacak. Ramazan programı bunlarla sınırlı kalmayacak. Gemliklilerin gururu Seyri Sefa Tiyatro Gurubu 6-7 ve 8 Ağustos akşamları Sosyal Yaşam Merkezinde, 9 ve 12 Ağustos'ta da iskele meydanında Hacıvat-Karagöz ve Aşuk ile Maşuk oyunlarını sahneleyecek. 10 Ağustos'ta yine iskele meydanında Halit Ertuğrul söyleşisi, 11 Ağustos Cumartesi gecesi yine aynı yerde Sinan Topçu konseri ramazan ayı şenliklerinin diğer programlarını oluşturmakta.

15 Ağustos Çarşamba akşamı Hacivat-Karagöz orta oyunu sahnelenecek, 16 Ağustos Perşembe akşamı da Roman Kültürü Yaşatma Derneğinin gösterileri yapılacak. Şölenler 16-17 ve 18 Ağustos'taki Vodafon etkinlikleri ile son bulacak. Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, 11 ayın sultanı ramazan ayı gecelerini renklendirmek için ilçe halkına sosyal ve kültürel geniş bir program hazırladıklarını belirterek, eğlence, söyleşi ve etkinliklere tüm Gemlik halkının davetli olduğunu söyledi.

(MŞ)

17.07.2012 16: 35: 23

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlik Ramazana Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement