Gercüşlü Öğrenciler Eserlerini Sergiledi - Son Dakika
Güncel

Gercüşlü Öğrenciler Eserlerini Sergiledi

Dicle Anadolu Lisesi ve Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları resim ve teknoloji tasarım projelerini izlenime sundu.

25.05.2017 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Anadolu Lisesi ve Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları resim ve teknoloji tasarım projelerini izlenime sundu.

Dicle Anadolu Lisesi öğrencilerin yıl boyunca resim iş dersinden yaptıkları eserler, okulda sergilendi.

Okuldaki serginin açılışı Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ünal Koç, İlçe Jandarma Komutanı Duran Vuranok, Emniyet Amiri Serkan Küçükdoğru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sirac Badur ve diğer yetkililerin katılımıyla yapıldı.

Protokol üyeleri, seri açılışının ardından eserleri inceledi.

Sergide, Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Badur'a birer tablo hediye edildi.

Gercüş YİBO'da sergi

Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulunda (YİBO) da öğrencilerin resim ve teknoloji tasarım dersinde yaptıkları eserler, düzenlenen sergide görücüye çıkarıldı.

Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ünal Koç, serginin açılışında yaptığı konuşmada, öğrencilerin hazırladıkları projeleri çok anlamlı bulduğunu belirterek, "Öğrencilerimiz güncel hayatta soyut düşüncelerini bu proje kapsamında somut hale getirmeleri, hem kendileri hem de ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Ülke genelinde hayata geçirilen bu proje ile geleceğin mucitlerini ortaya çıkarmak mümkün olabilir." dedi.

Okuma şenliği

Bu arada Gercüş Cumhuriyet İlkokulunda okumaya geçen öğrenciler, düzenlenen yıl sonu etkinliğinde hikaye ve şiirler okudu.

Okul Müdürü Edip Ekmen, etkinliğe yaptığı konuşmada, okuma yazma öğrenen birinci sınıf öğrencilerini tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gercüşlü Öğrenciler Eserlerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement