Geri Sayım Başladı! - Son Dakika
Spor

Geri Sayım Başladı!

Geri Sayım Başladı!

Trabzonspor’da hafta sonu gerçekleşecek başkanlık yarışında Ahmet Ağaoğlu ile Metin Kaya, yönetim listelerini duyurdu. Her iki taraf da zorlu yolculuğa çıkacaklarını vurguladı

06.04.2018 02:35

Trabzonsporda 7-8 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'da başkan adaylarından Ahmet Ağaoğlu ile Metin Kaya'nın yönetim listeleri açıklandı.
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen'e teslim edilen Ahmet Ağaoğlunun listesinde; Hayrettin Hacısalihoğlu, Mehmet Yiğit Alp, Haluk Şahin, Cahit Erdem, Ömer Sağıroğlu ve Önder Bülbüloğlu isimleri yer alırken, listedeki diğer isimlerin ise daha sonra açıklanacağı belirtildi.
Başkan adayı Metin Kaya'nın asil üyelerinin yer aldığı listede ise, "Seykan Gülen, Alaattin Aksoy, Murat Salihoğlu, Necati Selvitop, Abdurrahman Samat, Taner Eyüpoğlu, Mustafa Baki, Burhan Polat, Mücahit Sefa Mataracı, Oktay Çavuşoğlu, Muhammet Emin Keser, Yener Durmuş, Yasin Kaya ve Gökhan Bahadır" isimleri yer aldı.
Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde yer alan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Bugünkü şartların zorluğunun herkes farkında. Bu şartlarda zor bir göreve talip olduk. Kimseye de iyi günler, mutluluklar vadetmiyoruz. Hep beraber bu zorlukların üstesinden geleceğiz" dedi. Başkan adayı Metin Kaya da oy pusulalarının belirlenmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Hayırlısı olsun. İnşallah kazanan Trabzonspor olur" diye konuştu.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Geri Sayım Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement