Gölbaşı'nda Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Sünnet Şöleni

Gölbaşı\'nda Sünnet Şöleni

Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel sünnet şöleni bin beş yüzden fazla kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

13.07.2014 10:02

Gölbaşı Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel sünnet şöleni bin beş yüzden fazla kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Sünnet edilen çocuklar, aileler ve Gölbaşılılar Rauf Denktaş Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi Bahçesini hınca hınç doldurdular. Gölbaşı Belediyesi bu yıl 250 çocuğu sünnet ettirirken düzenlenen eğlence programıyla hem eğlenmek fırsatı buldular hem de iftar yemeğin de bir araya gelmiş oldular. Gecede de tasavvuf sanatçısı Mehmet Arıcı, Semazenler, ilahi icra eden gruplar, palyaçolar misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

BİSİKLETLER BAŞKANDAN

Çocukların sünnet kıyafetleri Gölbaşı Belediyesi tarafından karşılanırken Belediye Başkanı Fatih Duruay, 250 çocuğa birer bisiklet hediye etti. Bisiklete kavuşmanın sevincini yaşayan çocuklar, Başkan Duruay ile tek tek ve topluca fotoğraf çektirdi.

Bin beş yüzden fazla vatandaşın hınca hınç doldurduğu sünnet şöleninde bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Rahmet ve ihsan ayı olan Ramazan'ı hep birlikte idrak ediyoruz. Her gününü dolu dolu geçirdiğimiz bu mübarek ayda, dostluğa, kardeşliğe, paylaşmaya ve sevgiye kalbimizin tüm kapılarını sonuna kadar açalım. Bu ayın manevi iklimini hakkıyla teneffüs etmeye çalışalım. Bugün de 250 çocuğumuzun, hayatlarındaki önemli bir adımlarına ev sahipliği yapmak, gülücüklerine ortak olmak için, geleneksel sünnet şölenimizde bir araya geldik. Sünnet şölenimize beklenenden fazla misafirimiz geldi bu da bizi ayrıca memnun etmiştir ve bu fazla katılımdan dolayı da organizasyonda oluşan aksamalardan dolayı da ayrıca sizden özür dilerim ama ne mutlu ki böyle bir günde hem iftarımızı açıyoruz hem de evlatlarımızın mutluluğuna şahit oluyoruz. Her zaman böyle mutlu günlerde böyle fazlaca katılımlarla bir araya gelelim" dedi.

Sünnet şölenine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve eşi Hatice Duruay, Belediye Meclis üyeleri, Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Müdürleri ile binlerce Gölbaşılı katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement