Gördes'teki Yangına Hızlı Müdahale - Son Dakika
Güncel

Gördes'teki Yangına Hızlı Müdahale

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Gördes İtfaiye Amirliği ekipleri, Balıklı Mahallesi'nde çıkan yangına anında müdahale etti.

17.07.2017 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtfaiye ekiplerinin olay yerine hızlı bir şekilde ulaşmasında Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede yapılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarının 30 dakika olan ulaşım süresini 12 dakika gibi bir süreye indirmesi de etkili oldu.

Gördes ilçesine bağlı Balıklı Mahallesinde çıkan ev yangınına Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Gördes amirliği ekipleri anında müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin olay yerine hızlı bir şekilde ulaşmasında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede yapılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları ile 30 dakika olan ulaşım süresinin 12 dakika gibi bir süreye inmesi de etkili oldu. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, "İl genelinde yangın olayları yaşanıyor. Anında müdahale ediyoruz. Ekiplerimiz, profesyonel bir şekilde hareket ediyor. Gördes ile Balıklı mahallesi arasındaki mesafe 30 dakika gibi bir süreydi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından bölgede yapılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları ile bu süre 12 dakika gibi bir süreye inmiş oldu. Ekiplerimiz için de bu önemliydi. Bölgeye kısa sürede ulaşmamız yangının mahallede daha büyük bir zarar vermesinin önüne geçti. 7 gün 24 saat ekiplerimiz ile nöbetteyiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gördes'teki Yangına Hızlı Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement