GROHE, Copacabana Palace'ın Banyolarında - Son Dakika
Güncel

GROHE, Copacabana Palace'ın Banyolarında

GROHE, Copacabana Palace\'ın Banyolarında

GROHE Rio de Janerio'daki Copacabana Palace'ın banyolarında gelenek ile çağdaşlığı buluşturdu.

22.01.2013 15:34  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kentin simgesi haline gelen lüks otel tarihi ihtişamını daha da pekiştirmek için baştan aşağıya yenilenirken banyolarda GROHE armatür ve duşları seçildi.

Köklü bir üst düzey ağırlama geleneğine sahip mimari bir hazine olan Copacabana Palace, Brezilya'nın Rio de Janerio kentinin en lüks oteli olarak kabul ediliyor. Ünlü Copacabana Plajına nazır bu heybetli bina, kent silüetinin de vazgeçilmez bir parçasını oluşturuyor. 1923 yılında açılan ve o günden beri Fred Astaire ve Marily Monroe'dan Marlene Dietrich, Orson Welles Rolling Stones'a kadar dünyanın birçok zengin ve ünlü ismini ağırlayan, beş yıldızlı Copacabana Palace nostaljik ihtişamı, modern cazibe ile eşsiz şekilde bir araya getiriyor.

90. yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Copacabana Palace, Parisli iç mimar Michel Jouannet'in yönetiminde büyük bir restorasyondan geçti. Jouannet'in görevi, binayı geleneksel cazibesini koruyarak modernize etmekti. Sıra banyoların donatılmasına geldiğinde ise, klasik güzellikleri ve zarif detayları ile yenilenen iç mekanları mükemmel şekilde tamamlamak üzere GROHE armatür ve duşları seçildi.

Banyolar için GROHE'den ayrıcalıklı art deco tarzı

Copacobana Palace'ın oda ve süitleri sundukları üst düzey konfor ile farklarını ortaya koyuyorlar. Rio'nun kalabalık ve uğultulu sokaklarından uzakta bir dünyaya açılan bu odalar, kumsalın hemen yanı başında çok özel bir sığınak sunuyor. Otelin ana binasında yer alan toplam 145 oda ve süit ile buralarda bulunan 90 banyo, binaların tarihi tarzı ile uyumlu şekilde modernize edilirken en gelişmiş teknoloji ile donatıldı. Sıra banyolar için batarya seçimine geldiğinde ise, iç tasarımcılar GROHE'nin zarif art deco tasarımları ile hem otelin etkileyici tarihini yansıtan hem de banyoların şık dekorasyonunu tamamlayan Somerset serisini seçtiler.

Tüm bataryaların üzerinde bulunan GROHE StarLight® krom kaplama bataryaları çizilme ve kirlenmeye karşı korurken ışıltılarını yıllar boyunca korumalarına da sağlıyor. Orijinal dönem tasarımı ile en gelişmiş GROHE teknolojisini bir araya getiren GROHE Rainshower® Rustic duş ürün yelpazesi ise bataryaları mükemmel şekilde tamamlıyor. Entegre GROHE DreamSpray® teknolojisi duş başlığındaki her bir su çıkış noktasından eşit miktarda su akışı sağlıyor. Mükemmel su akışı sağlayan geniş alan ise duştan azami zindelikle çıkmanızı güvence altına alıyor.

Rio de Janeiro'daki Copacabana Palace'da, GROHE bataryaları ve duşlar ilham verici bir misafir deneyimi için mükemmel atmosferin hazırlanmasına yardımcı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GROHE, Copacabana Palace'ın Banyolarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement