Guillermo Del Toro, Silent Hills'ı Yapmak İstiyor - Son Dakika
Teknoloji

Guillermo Del Toro, Silent Hills'ı Yapmak İstiyor

Guillermo Del Toro, Silent Hills\'ı Yapmak İstiyor

Ama iş sadece yapmak istemekle bitmiyor.

18.05.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Hideo Kojima, Guillermo del Toro ve Norman Reedus gibi önemli isimlerin bir araya gelmesiyle heyecan yaratan ve yayınlanan P.T. isimli demosuyla gönüllerde taht kuran Silent Hills, ne yazık ki bir süre önce Konami'den gelen resmi açıklama neticesinde iptal edilmişti.


Bu iptal kararının ardından çok üzülen oyuncular, Konami'yi hedef tahtasına yerleştirdiği gibi projenin bir şekilde devam edebilmesi için dijital imza kampanyası da başlatmıştı. Şimdiye kadar yaklaşık 150 bin imza toplanan kampanya hakkında bilgi için buraya bakabilirsiniz.


Tabii Konami her ne kadar "Silent Hill serisi devam edecek" dese de oyuncuların aklı fikri hala Silent Hills'te. Çünkü farklı ve yenilikçi bir yapıdaydı, belki de serinin yıllar sonra gerçek anlamda "dirilmesi" demekti bu oyun.


Ünlü yönetmen Guillermo del Toro, geçtiğimiz günlerde IGN'e bir röportaj verdi ve Silent Hills projesinden de söz etti. Görünüşe göre Toro, bu projede hala yer almak ve bu projeyi tamamlamak istiyor.


Oyunu hazırlarken Kojima ve Reedus ile birlikte çok mutlu olduklarını belirten Toro, eğer bu projenin bir şekilde kurtarılma şansı varsa ve kurtulursa, kendisinin mutlu olmanın da ötesinde bir duyguya kapılacağını belirtti ve Silent Hills'i istediğini ekledi.


Ek olarak Toro, internet üzerinde başlatılan imza kampanyasından da haberdar, o da bu kampanyaya destek veriyor ve ekliyor: "Umarım birileri bu kampanyayı önemser ve karşılığını verir." Sanırız burada Toro, Konami yetkililerine sesleniyor. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak...


Dediğimiz gibi oldu. Silent Hills yüklü PS4'lerin fiyatı katlandı



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Guillermo Del Toro, Silent Hills'ı Yapmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement