Gülben'i Zora Sokacak Kare! Erhan'la Evliyken Yeni Aşkıyla Olan Fotoğrafı Çıktı - Son Dakika
Magazin

Gülben'i Zora Sokacak Kare! Erhan'la Evliyken Yeni Aşkıyla Olan Fotoğrafı Çıktı

Şu sıralar magazin manşetlerini süsleyen Gülben Ergen'in Erhan Çelik'i aldattığı iddia edilen iş adamı Tolga Duğles'le 2016 yılında çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

22.09.2017 09:01  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile sevgilisi olduğu iddia edilen Tolga Duğles'in 1.5 yıl önce tanıştıkları iddiasını güçlendirecek bir fotoğraf gün yüzüne çıktı. Ergen iddiaları reddetse de Seren Serengil "Kendi el yazınla yazdığın mektupları inkar mı edeceksin?" açıklamalarında bulunmuştu.

GÜLBEN'İN CANINI SIKACAK FOTOĞRAF

Şu sıralar Seren Serengil ve Yeşim Salkım'ın ağır eleştirilerine maruz kalan Gülben Ergen'i zora sokacak bir fotoğraf karesi ortaya çıktı. Nisan 2016'da bir okul açılışında çekilen fotoğrafta Gülben Ergen'in birkaç koltuk ötesinde şu sıralar aşk yaşadığı iddia edilen Tolga Duğles oturuyor. O sıralar ünlü şarkıcı Erhan Çelik ile evliydi.

MUSTAFA ERDOĞAN'IN KUZENİ DE ORADA

İşin bir diğer ilginç tarafı da Tolga Duğles'in hemen yanında Gülben Ergen'in şoförlüğünü yapan eski kocası Mustafa Erdoğan'ın kuzeni Şehabettin'in oturması...

SEREN SERENGİL MEKTUPLARI İFŞA ETMİŞTİ

Seren Serengil, sosyal medya hesabından Gülben Ergen'in Erhan Çelik'i aldattığını inkar etmesine çıldırdı. Serengil geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan, "Evliyken sevgiline mektuplar yazdın. Onları da mı inkar edeceksin" dedi.

YEŞİM SALKIM CANLI YAYINDA ÇILDIRMIŞTI

Yeşim Salkım da dün Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayına çıkıp Gülben Ergen ile ilgili demediğini bırakmadı. Salkım, "Ben onun gibi otel odalarında basılmadım, kimsenin metresi olmadım." diyerek bomba açıklamalarda bulundu.

İşte Gülben Ergen'i zora sokacak kare;



Gülben\'i Zora Sokacak Kare! Erhan\'la Evliyken Yeni Aşkıyla Olan Fotoğrafı Çıktı

Son Dakika Magazin Gülben'i Zora Sokacak Kare! Erhan'la Evliyken Yeni Aşkıyla Olan Fotoğrafı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement