Sporcunun Attığı Gülle, Hakemin Canını Aldı - Son Dakika
Spor

Sporcunun Attığı Gülle, Hakemin Canını Aldı

Çekya'da düzenlenen atletizm şampiyonasında sporcunun attığı gülle, hakemin göğsüne geldi. Hastaneye kaldırılan hakem, kurtarılamadı.

16.01.2018 09:20  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekya'daki bir atletizm müsabakasının sonu kötü bitti.

Çekya Atletizm Federasyonu'nun da resmi sitesinden duyurduğu olayda bir sporcunun gülle atışı doğrudan hakem Pavel Zeman'ın göğsüne geldi. Gençler salon şampiyonasında yaşanan olay sonrası hastaneye kaldırılan hakem kurtarılamadı.

Sabah'ın haberine göre; Prag'da cumartesi günü gerçekleşen kazada hayatını yitiren Zeman, tecrübeli ve önemli bir yetkili olarak görülüyordu. Çekya polisinin de olayı soruşturduğu bildirildi.

Sporcunun Attığı Gülle, Hakemin Canını Aldı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Sporcunun Attığı Gülle, Hakemin Canını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ankarajans: Allah rahmet eylesin ( müslümansa ) 4 10 Yanıtla
    gercekci: sanada Allah rahmet eylemesin müslümansan yüce Allah Dünyayi bir tek müslümanlara yaratmadi o beyinsiz kafana bi de yerlestir bunu 4 7 sari: İlahi yazacaksın 1 4 işler güçler: gercekci kelime-i şahadet getirmeden cennete mi gideceğini sanıyorsun Allahın rahmeti sadece müslümanlaradır bunu unutma o cahil beyninle biraz dini araştır. 2 1
  • Tenyen: Dünyada 5 milyarın üzerinde insan var...cennete sadece müslüman olanlarmı alınacak...diğerlerini niye yaratmış acaba allahü teala.... 4 10 Yanıtla
    Esra: Kim demiş sadece müslümanlar girecek diye . Yahudiside hristiyanıda girecek . 0 0
  • Eski savaşlar da bu gülleler kullanılsa baya işe y: Stopper 0 0 Yanıtla

Advertisement