Gümüşhane'de Öğrenci Taşıyan Minibüsünün Devrilmesi - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Öğrenci Taşıyan Minibüsünün Devrilmesi

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde, öğrenci taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 2 öğrencinin cenazeleri toprağa verildi.

15.01.2012 14:20

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde, öğrenci taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 2 öğrencinin cenazeleri toprağa verildi.

Kaza sonrası ağır yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve dün hayatını kaybeden 8. sınıf öğrencisi Gamze Pala ile olay yerinde yaşamını yitiren 6. sınıf öğrencisi Edanur Sayar'ın cenazeleri, sabah saatlerinde ilçeye bağlı Gerdekhisar köyüne getirildi.

Cenaze törenine, öğrencilerin aileleri ve yakınları ile AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Vali Yardımcısı Armağan Önal, Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım ile öğrencilerin aileleri ve arkadaşları katıldı.

Köy camisinde düzenlenen tören düzenlendi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Pala ve Sayar'ın cenazeleri, buradaki aile mezarlığına toprağa verildi.

Kelkit'e bağlı Gerdekhisar köyünden ilçe merkezine öğrenci taşıyan Habil Çalgan yönetimindeki 29 M 0384 plakalı minibüs, önceki gün Dereyüzü köyü mevkinde devrilmiş, minibüste bulunan Süleyman Aktaş ile iki öğrenci hayatını kaybetmiş, sürücü Çalgan ile 11 öğrenci yaralanmıştı.

- GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Öğrenci Taşıyan Minibüsünün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement