Günün En İğrenç Haberi - Son Dakika
Güncel

Günün En İğrenç Haberi

Günün En İğrenç Haberi

Isparta'da 16 yaşındaki lise öğrencisini hamile bırakan 3 çocuk babası okul müdürü tutuklandı.

08.03.2012 12:49  Güncelleme: 13:17

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesindeki Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü, evli ve 3 çocuk babası H.A.A.'dan hamile kalan 10'uncu sınıf öğrencisi, 16 yaşındaki E.Y., Isparta'da gizlice kürtaj yaptırarak bebeğini aldırdı. Olayın ortaya çıkması üzerine okul müdürü tutuklandı.

Isparta Valisi Memduh Oğuz, DHA muhabirine aktardığı bir bilgiye göre: Şarkikaraağaç Anadolu Öğretmen Lisesi'nde öğrenim gören 10'uncu sınıf öğrencisi E.Y. bir kaç gün üst üste okula gitmedi. Bunun üzerine müdür yardımcılarından biri, öğrencinin evini arayarak neden okula gelmediğini öğrenmek istedi. Aldığı cvap karşısında şok olan müdür yardımcısı öğrencinin hamile kaldığı için kürtaj yaptırdığını öğrendi.

Bunun üzerine yapılan araştırmada kız öğrencinin, okul müdürü tarafından hamile bırakıldığının anlaşıldığını anlatan Vali Oğuz, ilk incelemede okul müdürünün, kız öğrencinin rızasıyla birlikte olduğunun anlaşıldığını, olayın öğrenilmesi üzerine konunun Cumhuriyet Savcılığı'na bildirildiğini açıkladı.

Evli ve 3 çocuk babası okul müdürünün hemen açığa alındığını ve gözaltına alınan müdür H.A.A'nın ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandığını belirten Vali Oğuz, "Konuyu araştırması için iki Milli Eğitim müfettişi Şarkikaraağaç'a gönderildi. Müfettişler konuyu ayrıntısıyla inceleyip rapor hazırlayacak. Konunun üzerinde ciddiyetle duruyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Günün En İğrenç Haberi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement