Güzellik Merkeziyle Hayallerine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Güzellik Merkeziyle Hayallerine Kavuştu

Van'ın İpekyolu ilçesinde üniversite mezunu Ceyda Yıldız (24), kurduğu güzellik merkeziyle hayallerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

25.09.2017 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın İpekyolu ilçesinde üniversite mezunu Ceyda Yıldız (24), kurduğu güzellik merkeziyle hayallerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde (YYÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan Yıldız, güzellik uzmanlığı eğitimleri aldıktan sonra kendi imkanlarıyla iş hayatına atıldı.

Genç girişimci Yıldız, açılışı yapılan güzellik merkezi ile bölgede kadınlara hizmet etmeyi düşünürken, bu sektörde iddialı olduğunu da kanıtlamak istiyor.

İş yerinin açılışında konuşan Van Ticaret Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, girişimciliği her zaman özendirmeye çalıştıklarını söyledi.

Kadınların ekonomik hayatta bulunmaları için Van TSO olarak her zaman özel bir çaba içinde bulunduklarını ifade eden Takva, "Her zaman şunu iddia ediyoruz. 'İş aramayın, iş kurun diyoruz'. Bugünde girişimci arkadaşımızın kurduğu iş yeri açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Başarılı olmasını dilerim." ifadesini kullandı.

Yıldız ise kentte kadın girişimci olarak böyle bir işletme açmanın memnuniyet ve heyecanını yaşadığını belirtti.

İşletmede kadınlara ulaşmak istediklerini ifade eden Yıldız, "Sağlıklı, kaliteli, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermek üzere yola çıktık. Yapacağımız bu işte iddialıyız. Bizi tercih edenler, bizim referansımız olacaklardır." dedi.

Üniversite eğitiminin ardından böyle bir işe girdiğini anlatan Yıldız,şunları kaydetti:

"Üniversite mezunu olmama rağmen her zaman yapmak istediğim işin eğitimini aldım. Bugün de iş yerimizi açarak kadınlarımıza hizmet etmek istiyoruz. İşletmemizde çalışan tüm arkadaşlarımız uzman kişilerden oluşuyor. Kısa sürede uzmanlarımızla fark yaratacağımıza inanıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güzellik Merkeziyle Hayallerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement