Eskişehir'de cinayet ve yaralama sanığına 32 yıl hapis cezası - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de cinayet ve yaralama sanığına 32 yıl hapis cezası

Eskişehir\'de cinayet ve yaralama sanığına 32 yıl hapis cezası

Eskişehir'de tartıştığı bir kişiyi öldürdüğü, oğlunu da yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa toplam 32 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası verildi.

26.10.2021 13:10  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de tartıştığı bir kişiyi öldürdüğü, oğlunu da yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa toplam 32 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası verildi.

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Selami G'ye yönelik "kasten öldürme", maktulün oğlu Ali G'ye karşı da "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan tutuklu Ali B. (47) ile taraf avukatları katıldı.

Ali B. savunmasında, 11 aydır cezaevinde olduğunu belirterek "Vicdan azabı çekiyorum. Kasten öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Olay aniden gelişti, pişmanım." dedi.

Mahkeme heyeti, sanığı "kasten öldürme" suçundan 25 yıl, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan ise 7 yıl 2 ay 20 gün hapisle cezalandırdı.

Eskişehir'de 4 Ocak 2021'de Gökmeydan Mahallesi'nde Ali B. ile buluşan Selami G. ve oğlu Ali G. arasında tartışma çıkmıştı. Ali B. tarafından bıçakla yaralandığı iddia edilen Selami ve Ali G. hastaneye kaldırılmıştı. Selami G, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de cinayet ve yaralama sanığına 32 yıl hapis cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement