Hail, Caesar!'dan İlk Fragman - Son Dakika
Teknoloji

Hail, Caesar!'dan İlk Fragman

Ethan ve Joel Coen'in yönetmenliğini üstlendiği Hail, Caesar! bu yıl en çok beklenen film projelerinden. Zira filmin oyuncu kadrosu öyle zengin öyle renkli ki birçok seyircinin yeni dönem içerisinde merakla beklediği önemli yapılardan biri haline geldi bu film. Filmin oyuncu kadrosunda George Clooney, Josh Brolin, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson ve Jonah Hill gibi isimler bulunmaktadır.

17.10.2015 00:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hail, Caesar! turkishplayer

Ethan ve Joel Coen'in yönetmenliğini üstlendiği Hail, Caesar! bu yıl en çok beklenen film projelerinden. Zira filmin oyuncu kadrosu öyle zengin öyle renkli ki birçok seyircinin yeni dönem içerisinde merakla beklediği önemli yapılardan biri haline geldi bu film.

Filmin oyuncu kadrosunda George Clooney, Josh Brolin, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson ve Jonah Hill gibi isimler bulunmaktadır.

Inside Llewyn Davis'in ardından bizi 1950'li yıllarda bir serüvene doğru çıkartan Joel ve Ethan Coen kardeşlerin yeni göz bebeği Hail, Caesar Hollywood'un Altın Çağ'ını gözler önüne seriyor. Filmin 19 Şubat 2016 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Hail, Caesar!\'dan İlk Fragman
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Hail, Caesar!'dan İlk Fragman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement