Hakim Boşamadı, Hande Subaşı Çıkışta Ağladı - Son Dakika
Magazin

Hakim Boşamadı, Hande Subaşı Çıkışta Ağladı

2005 Miss Turkey birincisi Hande Subaşı 4 yıllık eşinden aralarındaki sorunları halledemedikleri için boşanamadı. Mahkeme çıkışı Subaşı'nın ağlaması dikkatlerden kaçmadı.

25.02.2016 08:11  Güncelleme: 10:54

Manken Hande Subaşı ile 4 yıllık eşi Can Tursan'ın boşanma davasında hakim aralarındaki sorunları çözmeleri için çifte süre vererek duruşmayı erteledi.

ÜZGÜN HALLERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

2005 Miss Turkey birincisi Hande Subaşı ile 4 yıllık eşi Can Tursan'ın boşanma davasının ilk duruşması görüldü. Adliye binasına birlikte gelen çiftin hayli üzgün olması dikkat çekti.

"HENÜZ ANLAŞMAYA VARMADIK"

Hakim, "Boşanmakta kararlı mısınız?" diye sorunca Subaşı ve eşi "Kararlıyız ancak henüz anlaşmaya varamadık" dedi. Bunun üzerine hakim, "Aranızdaki sorunları halledin, öyle gelin" diyerek duruşmayı erteledi.


ÇIKIŞTA AĞLADI

Mahkeme çıkışı Subaşı'nın ağlaması gözlerden kaçmadı. Aile Mahkemesi'ne başvuran Can Tursan, dilekçesinde eşi ile arasında duygu ve düşünce birliği sağlanamadığını, sevgi ve saygı bağının yok olduğunu belirtmişti.

Hakim Boşamadı, Hande Subaşı Çıkışta Ağladı

Son Dakika Magazin Hakim Boşamadı, Hande Subaşı Çıkışta Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • zeynep: Eşimden dayak yiyorum gidecek yerim yok katlaniyorum ustelik bir yillik evliyz 13 3 Yanıtla
    oaoao: canım benim kollarım ben seni üzülme 3 26 06: Eşinin psikolojik sorunları olabilir.Belki madde bağımlısı da olabilir sen vakit kaybetmeden eşinin tedavi olmasını sağla. 13 0
  • oaoao: ben alırım seni üzülme ama param yok kabul edermisin handeee 6 2 Yanıtla
  • ne kadar mal varsa burada: ne kadar mal varsa burada 2 0 Yanıtla
  • TURKIYE CUMHURIYETI : Bu ulkeyi bitirmek icin elinizden gelenin fazlasini yapiyorsunuz.yarin birgun kendi topraklarimizda multeci gibi yasamaya baslarsak oy verenlerin hic biri uzulmesin.hicbir parti ismi vermiyorum artik parti degil olay sadece vatanin elden gitmemesi sonuc bu.kim kime peskes cekiyorsa elbet bulacaktir bu azginliklarinin belasini. 2 0 Yanıtla
    Ahmet karpuz: Ya arkadaş bırak geyik yap ciddi konulara girme 0 0

Advertisement