Hakkari'de Öğrenciler Çöp Topladı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Öğrenciler Çöp Topladı

Hakkari\'de Öğrenciler Çöp Topladı

Hakkari'de öğrenciler, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında kent merkezinde çöp topladı.

06.06.2012 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de öğrenciler, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında kent merkezinde çöp topladı. Öğrenciler çöpleri toplarken, 'Hakkari evimizdir', 'Temiz bir Hakkari için el ele' slogları attı.

Hakkari Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce organize edilen, Belediye Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da desteklenen 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında, öğrenciler, sabah saatlerinde valilik önünde toplandı. Burada, üzerinde, 'Temiz bir Hakkari için el ele' yazılı tişörtler giyen ve eldiven takan öğrenciler, çöp toplayarak kent merkezine doğru yürüdü. Çöp toplayan öğrenciler, 'Hakkari evimizdir', 'Temiz bir Hakkari için el ele' sloganları attı. Yürüyüşe, Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Karanfil, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü M. Fatih Namık Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü M. Sena Yakut ve belediyenin temizlik işçileri de katıldı. Çöp toplama yürüyüşü, Hakkari Şehir Stadyumu önünde son buldu.

Çevre Günü etkinliği, statta yapılan atletizim yarışması ve folklor gösterisi ile sürdü. 100 ve 400 metre koşu yarışlarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Karanfil ve kurum amirleri verdi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Öğrenciler Çöp Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement