Halil Falyalı cinayetiyle ilgili 8 şüpheliden 5'i tutuklandı! Aralarında Söylemez Kardeşler de bulunuyor - Son Dakika
3.Sayfa

Halil Falyalı cinayetiyle ilgili 8 şüpheliden 5'i tutuklandı! Aralarında Söylemez Kardeşler de bulunuyor

Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan 8 şüpheliden, Söylemez Kardeşler'in de aralarında bulunduğu 5 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

22.02.2022 01:15  Güncelleme: 08:01

Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında "Söylemez Kardeşler" olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ve ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez ile 6 şüpheli gözaltına alınmıştı.

SORGULARI 7 SAAT SÜRDÜ

8 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerin yaklaşık 8 saat süren ifadeleri 7 savcı tarafından alındı. Savcılıktaki işlemlerinin ardından Mustafa Söylemez, Mehmet Faysal Söylemez, Cengiz Şener, Abdurrahim Çelik ve Ender Yıldız tutuklanma talebiyle, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

SÖYLEMEZ KARDEŞLER TUTUKLANDI

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce Mustafa Söylemez, Mehmet Faysal Söylemez, Cengiz Şener, Abdurrahim Çelik ve Ender Yıldız tutuklanırken, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Halil Falyalı cinayetiyle ilgili 8 şüpheliden 5\'i tutuklandı! Aralarında Söylemez Kardeşler de bulunuyor
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Halil Falyalı cinayetiyle ilgili 8 şüpheliden 5'i tutuklandı! Aralarında Söylemez Kardeşler de bulunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement