"Halkımızın Duasıyla Buralardayız" - Son Dakika
Güncel

"Halkımızın Duasıyla Buralardayız"

"Halkımızın Duasıyla Buralardayız"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, milletvekili seçilmesinin ardından da halkın içinden çıkmıyor.

15.08.2011 21:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiçeği burnunda vekil mübarek ramazan ayında iftarını vatandaşlarla açarken vatandaşların sorunları da yerinde dinliyor.

İzmit'in Kadıköy Mahallesinde Hakan Kaymaz ve Hacer Budak isimli vatanlarların evlerini ziyaret ederek iftarını açan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur'a eski Bekirpaşa Belediye başkanı Abdullah Köktürk, İzmit Belediye Meclis Üyesı Mahmut Öztürk, İzmit Kadın Kolları temsilen Kezban Erk ve Kadıköy mahalle başkanı Murat Başturk eşlik etti.

GÜCÜMÜZÜ HALKTAN ALDIK

Vatandaşlarla iftarını açan Okur, burda yaptığı konuşmada "Yemek verenlerin değil, yemek bekleyenlerin sofrasında olacağız, Ramazan boyunca muhtaç ailelerin evinde iftarımızı açacağız. Bizler gücümüzü halktan aldık. Halıkımızın arasından ayrılamayız. Halkımızın sorunları sıkıntıları ile uğraşmak bizlerin en kutsal görevidir.

ONLARIN DUALARI İLE BURDAYIZ

Bizim için halkımızın dualarını almak tarifi mümkün olmayan bir mutluluk tur. AK Parti olarak hep halkın içinde olduk. Bundan sonrada her zaman olacağız. Biz iktidara gelirken halkımızın dualarıyla geldik. Şimdi sıra bizde. Bizde halkımızın bu dualarına karşılık onlara duacıyız ve onları bu mübarek ramazan ayında yalnız bırakamayız. Hemen hemen her akşam halkımızla birlikte iftarımızı açıyor ve onların mutluluklarına ortak oluyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Halkımızın Duasıyla Buralardayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement