Hande Yener 43'ünde Gelin Oluyor - Son Dakika
Magazin

Hande Yener 43'ünde Gelin Oluyor

Hande Yener 43\'ünde Gelin Oluyor

Ozan Öğüt, uzun zamandır birlikte olduğu Hande Yener'e 43. yaş gününde evlenme teklif etti. Ünlü şarkıcı, teklife "evet" dediğini açıkladı.

19.01.2016 09:50  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hande Yener, 43'üncü yaşını Karaköy-Sebastian'da kutladı. Birçok yakın arkadaşı bu özel gecede Hande Yener'i yalnız bırakmadı.

İki adet pasta kesilen gecede, pasta üzerindeki motifler dikkat çekti.

OĞLU KOLTUK DEĞNEKLERİYLE KATILDI

Yener'in oğlu Çağın Kulaçoğlu ise koltuk değnekleriyle mekana geldi. Kulaçoğlu, "Dizimden ameliyat oldum, inşallah iyileşeceğim. Annemi kıramadım çünkü bugün onun doğum günü" dedi.

Arkadaşı Aylin Coşkun'un organize ettiği partiye Büşra Pekin, Yıldız Çağrı Atiksoy, Süreyya Yalçın, Cengiz Kurtoğlu gibi birçok ünlü katıldı. Yener, pasta kesimi sonrası sürpriz bir açıklama yaptı.

"22 YAŞINDAYIM"

"Ozan, yeni yaşımın ilk gününde bana evlenme teklifinde bulundu. Ben de kabul ettim" diyen şarkıcı, müjdeli haberin hemen ardından konuyu değiştirdi: "Bu arada yaş konusuna hiç girmeyelim, ben hissettiğim yaştayım. Yani 22..."Kutlama, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

(Hande Yener ve sevgilisi Ozan Öğüt)

Son Dakika Magazin Hande Yener 43'ünde Gelin Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Erl_42: bende 4 gözle hande Ne zaman evlenecek diye bekliyordum, şehid haberleri varken, yiğitler vatan için can verirken neden böyle haberler verirler anlamıyorum.. 23 0 Yanıtla
  • dost acı söyler: Burda çok kişiler sadece,,mal,çüş,yuh,oha,ne içtin,lan,,gibi bir kaç kaba,argo kelimelerle kendilerini akıllı ve çağdaş sanarlar.Hiç düşünmeden,bilmeden,bize daima yaptırım uygulayan,,DünyanDevi Rusya/Ruslar,,için bile,,mal,,diyenler var burda.Rusya,da Bilim,Teknoloji,Endüstri(ağır endüstri) var...Bizde ne var?Çoğunuz belki hemen cevap verecek:Sebze,meyve,iman,camiler,türbanlar. 2 9 Yanıtla
  • hilal: 43 mü 50 duruyor bence 43 değil 5 0 Yanıtla

Advertisement