Hanife Nerede? Gelin Adayı Hanife, Başka Kanala Mı Transfer Oldu? - Son Dakika
Güncel

Hanife Nerede? Gelin Adayı Hanife, Başka Kanala Mı Transfer Oldu?

Hanife Nerede? Gelin Adayı Hanife, Başka Kanala Mı Transfer Oldu?

Birkaç gündür ekranlara çıkmayan gelin adayı Hanife'nin nerede olduğu konuşuluyordu. İzdivaç programıyla tanınan gelin adayı Hanife, başka bir kanala transfer olacağı iddialarına cevap verdi.

12.12.2016 19:22  Güncelleme: 19:23

Yıllardır izdivaçlarda boy göstermesine rağmen bir türlü kısmetini bulamayan gelin adayı Hanife, birkaç gündür ekranlara çıkmıyordu.

GELİN ADAYI HANİFE'YE NE OLDU?

Gerek sosyal medyada, gerekse bazı internet sitelerinde Hanife'nin başka kanala transfer olduğu iddiaları atıldı. Çok geçmeden Hanife'den yanıt geldi.


"OLUMSUZ YORUMLAR BENİ VE AİLEMİ ÜZÜYOR?

Karşısına çıkan taliplerin hiçbirini beğenmemesiyle oldukça çok eleştiri de alan Hanife, şöyle bir açıklama yaptı. Başka bir yere transfer olmak için programdan ayrılmadığını vurgulayan Hanife Gürdal'ın açıklaması şöyle:

"Artık sağlığım iyi olmadığı için programa ilerleyen zamanda da devam etmeyeceğim. Hakkımda yapılan olumsuz yorumlar beni ve ailemi üzüyor. Bu sebepten çok yakında sosyal medya hesabımı da kapatacağım."


"HANİFE SÖYLEDİĞİ GİBİ YAPTI"

Fenomen gelin adayı Hanife, Milliyet magazin yazarı Ali Eyüboğlu'nun da gündemindeydi. Eyüpoğlu Hanife'nin yeni aldığı sürpriz kararı bugünkü köşesinde böyle duyurdu:

"Hesabı gizli olmasına rağmen Instagram'da 465 bin takipçisi olan Hanife'nin haberini kullanan sitelerdeki yorumlara baktım. Her Hanife haberinin altında bir sürü yorum… Hanife için vakit ayırıp, haberinin altına yorum yazanların, izdivaç programlarını izleyenlere kızmasına ne demeli? Hanife, söylediği gibi yaptı, o hesabını kapattı, ama "Sil baştan başlamak gerek bazen" diyerek kendine yeni bir hesap açtı ve eskisine şu notu yazdı: "Bu hesabımı artık kullanmıyorum. Beni yeni hesabımdan takip edebilirsiniz canlarım."

Son Dakika Güncel Hanife Nerede? Gelin Adayı Hanife, Başka Kanala Mı Transfer Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement