Hanım Evleri Yöneticilerinden Başkan Çetin'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Hanım Evleri Yöneticilerinden Başkan Çetin'e Teşekkür Ziyareti

Hanım Evleri Yöneticilerinden Başkan Çetin\'e Teşekkür Ziyareti

Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri yöneticileri, Başkan Selçuk Çetin’i ziyaret ederek kendi elleriyle yaptıkları ’15 Temmuz Direnişi’ tablosunu hediye etti.

10.05.2017 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri yöneticileri, Başkan Selçuk Çetin'i ziyaret ederek kendi elleriyle yaptıkları '15 Temmuz Direnişi' tablosunu hediye etti.

Pursaklar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen kursların yıl sonu sergisini tamamlayan Hanım Evleri yöneticileri, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Tevfik İleri Kültür Merkezi'nde yöneticileri kabul eden Başkan Çetin, onlarca kursa katılarak birbirinden güzel eserlere imza atan kadınları tebrik edip başarılar diledi. Pursaklar Belediyesi olarak her zaman kadınların yanında olduklarını belirten Başkan Çetin, "Bizler bugüne kadar ne gerekiyorsa yaptık. Bundan sonra da hemşehrilerimiz için, hanım kardeşlerimiz için en güzel imkanları sunacağız. Emeklerinden, gayretlerinden ve azimlerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan el sanatlarından koltuklar, sehpalar ve tablolar gibi örnekler sunan Hanım Evleri yöneticileri, 15 Temmuz hain işgal girişiminde Türk Bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim ile Pursaklar'da 15 Temmuz Direnişine öncülük eden Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in resmedildiği tabloyu hediye etti. Bir daha 15 Temmuzların yaşanmaması dileğinde bulunan Başkan Çetin, hediyeden dolayı yöneticilere teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hanım Evleri Yöneticilerinden Başkan Çetin'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement