Hatay Valisi Lekesiz'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hatay Valisi Lekesiz'e Ziyaret

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi’nin ''Binlerce Gülen Yüz Projesi''nden yararlanan bir grup öğrenci, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç eşliğinde Vali Mehmet Celalettin Lekesiz'i makamında ziyaret etti.

07.12.2013 17:03

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi'nin "Binlerce Gülen Yüz Projesi"nden yararlanan bir grup öğrenci, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç eşliğinde Vali Mehmet Celalettin Lekesiz'i makamında ziyaret etti.

Vali Lekesiz, yaptığı konuşmada, projeden dolayı Emniyet Müdürü Kılıç başta olmak üzere emeği geçen personele teşekkür etti.

Yarınların, yorgunların değil, usanmadan çalışanların olacağını ifade eden Lekesiz, "Gençlerimiz de hedeflerini bugünden belirlemeli ve bu hedeflere ulaşmak için yapılması gerekenleri yapmalı. Görüyorum ki söz konusu proje de bu anlamda gençlerimize yol gösteriyor, ışık oluyor" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Kılıç da Çocuk ve Gençleri Koruma ve Sosyal Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen projede temel hedefin, çocuk ve gençleri suç ve suçlulardan uzak tutmak, geleceğe en iyi şekilde hazırlanabilmelerine katkı sunmak olduğunu kaydetti.

Kılıç, projeyle ilgili şu bilgileri verdi:

"Proje kapsamında 35 öğrenciye konusunda uzman polisler tarafından kurs verildi. Yaklaşık 2 bin ilköğretim öğrencisine yardımcı ders kitabı dağıtıldı. İl dışı tarihi ve turistik geziler düzenlendi ve 70 gencimiz bu gezilere katıldı. 250 öğrencimiz sinema etkinliğine katıldı. Polis Bayramı'nda düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere bilgisayar hediye edildi. 200 genci, ilin önde gelen rol modelleri ile bir araya getirilerek tanıştırıldı. Okul aile birlikleri ve velilerle çocuklarımızın korunmasına yönelik konular görüşüldü ve 5 ayrı bilgilendirme toplantısı yapıldı"

Vali Lekesiz, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay Valisi Lekesiz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement