Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdem, Bikinili Görüntüsüyle Yürek Hoplattı - Son Dakika
Magazin

Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdem, Bikinili Görüntüsüyle Yürek Hoplattı

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde 'Barbie Gamze' karakterine hayat veren İpek Erdem, Bodrum'da tatil yaparken yakalandı. Erdem, düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

22.08.2017 11:03  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV'nin sevilen gençlik dizisi Hayat Bilgisi'nde Barbie Gamze karakterini canlandıran İpek Erdem, tatil pozlarıyla güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi.

FİZİĞİYLE HERKESİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Uzun süredir ortalarda görünmeyen İpek Erdem, Yalıkavak Magi Beach'te objektiflere takıldı. Düzgün fiziği ile dikkat çeken İpek Erdem, gün boyu güneşin ve denizin tadını çıkardı.

OYUNCULUĞA DÖNMEYİ DÜŞÜNMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

İpek Erdem için Hayat Bilgisi oyunculuk kariyerinin ilk denemesiydi. Bu projeden sonra da oyunculuğa devam eden İpek Erdem, özellikle Elveda Rumeli'deki 2007-2009 arasında geçirdiği 3 sezonluk performansıyla akıllarda yer etti.M2010-2012 arasında da Yer Gök Aşk dizisinde yine bir 3 sezonluk macera yaşayan İpek Erdem, en son 2015'te Eve Dönüş dizisinin Canan'ı olarak boy gösterdi. Erdem'e ekranlara yeniden dönüp dönmeyeceği sorulunca, "Erkek menajerlerden bıktım dönmeyi düşünmüyorum." demişti.

İşte İpek Erdem'in bikinili fotoğrafı:

Hayat Bilgisi\'nin Barbie\'si İpek Erdem, Bikinili Görüntüsüyle Yürek Hoplattı

Son Dakika Magazin Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdem, Bikinili Görüntüsüyle Yürek Hoplattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement